Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FRANEK67890

PYTANIE DO NIE IDEALNYCH KOBIET???????????!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość FRANEK67890

Czyli do takich albo: 1.Grubych ale,niebrzydkich 2.Grubych i brzydkich 3.szczupłych ale,i tak brzydkich Wolałybyście być: Idealną laską wysoką 170-173cm wzrostu o długich mega zgrabnych nogach krągłą idealną pupcią z lekko zaokrąglonymi bioderkami płaskim brzuszkiem i pięknych jędrnych krągłych w miare dużych piersiach do tego idealnie głaciutka pięknie opalona skóra anielskie rysy twarzy piękne duże błękitne oczy długie gęste rzęsy idealne brwi malutki nosek i piękne jędrne duże usta głaciuteńka cera długie gęste piękne naturalnie jaśniutkie blond zdrowe proste włosy... ale w głowie sieczka wredna zołza zabiła by was za szminke diora nienawidzi dzieci i tylko ważny jest wygląd??? czy może?? Grubą brzydką dziewuchą z małymi obrośniętymi tłuszczek oczkami ogromnym kinolem ustami jak kreski okrągłą gębą nieciekawych rysach twarzy sraczkowatym kolorze włosów niska 150-155cm waga 90-100kg krótkie grube nogi wielka dupa okropny brzuchol cellulit rozstępy brzydka skóra cera z pryszczami plecy i klata i ramiona zapryszczone włosy brzydkie zniszczone kolor rudy marchewa całe ciało w piegach odstające uszy brak 2 jedynek nieświerzy oddech włosy zmechacone sianowate puszące się.... kurde nie wiem czy taka istnieje ale,podałem pzykład najgorszy z możliwych...:P:D:D ale za to z anielskim dobrym sercem które by muchy nie skrzywdziło pogodą ducha kocha dzieci zwierzęta itp itd.???? Pytam się bo ciekawy jestem co byście wybrały??

Gość FRANEK67890
miało być sraczkowatym kolorze oczu...:D:D czyli piwne wpadające w żółtą srake

Gość FRANEK67890
no to moze byc wersja latynoskiej piękności ze śniadą cerą o ciemnych czekoladowych oczach i ciemnych brązowych włosach a reszta ta sama:P:P

"anielskie rysy twarzy piękne duże błękitne oczy długie gęste rzęsy idealne brwi malutki nosek i piękne jędrne duże usta głaciuteńka cera długie gęste piękne naturalnie jaśniutkie blond zdrowe proste włosy..." "ustami jak kreski okrągłą gębą nieciekawych rysach twarzy sraczkowatym kolorze włosów niska 150-155cm waga 90-100kg krótkie grube nogi wielka d**a okropny brzuchol cellulit rozstępy brzydka skóra cera z pryszczami plecy i klata i ramiona zapryszczone włosy brzydkie zniszczone kolor rudy marchewa całe ciało w piegach odstające uszy brak 2 jedynek nieświerzy oddech włosy zmechacone sianowate puszące się...." Oba te typy są równie nieciekawe...

Gość efwergvweg
ja tam moglabym byc ta pierwsza, majac nadzieje ze okiełznam ten charakter:D co do tej brzydkiej to nie napisales jakie ma zalety,bo kochanie zwietzat i bycie milym to hmmm nie wiem czy takie wybitne zalety...a na byciu milym nigdzie sie nie zajedzie

Gość efwergvweg
poza tym franek jest chyba dziewczyna, nie znam faceta ktory o wlosach powiedzialby "sianowate, puszace sie" oni nie rozrozniaja co jest czym:D

ps. jedyne co mnie zainteresowało to "wredna zołza "

no to moze byc wersja latynoskiej piękności ze śniadą cerą o ciemnych czekoladowych oczach i ciemnych brązowych włosach a reszta ta sama to juz idzie w moim kierunku

To wybrałabym pierwszą bo: obydwie raczej będą samotne i będą dostawały po głowach od innych ludzi. Pierwsza za to, ze jest wredna i nieczuła, a druga DLATEGO, że jest aniołem, który nigdy nikomu nic złego nie zrobi nawet z zemsty, w DODATKU za to, ze jest nieurodziwa. Różnica jest taka, że jako pierwszy typ nic mnie to nie będzie obchodziło, co o mnie myslą i mówia inni a jako druga zadręczyłabym się na śmierć :O Taka smutna prawda o tym świecie :O

Dla tego najlepiej być wredną zołzą i dla tego owe wredne zołzy lubię

Gość 1 vs 2
Franek, myślę że trochę przesadziłeś z tymi opisami :D :P

Gość FRANEK67890
Nie no kurde wiesz my wogóle nie rozróżniamy czy laska ma piękne gładkie ładne włosy czy "push up na łbie i brzydkie siano" nie no nie rozśmieszaj mnie :D:D:D:D

Gość kasiaaaaaaaaaaaa..............
no jasne że 1 :) ona na 100 % bardziej skorzysta z życia 2 pewnie znajdzie sobie mężulka urodzi dzieci (no bo je tak kocha) jeszcze bardziej utyje i pewnie mąż ją będzie zdradzał

Gość FRANEK67890
choćażby te reklamy np. "Nie chcesz już efektu push up mażysz o pieknych gładkich włosach dlatego właśnie stworzylismy nową ulepszoną formułe szamponu GARNIER ":D:D:P:P

Gość aha i achh
Nie muszę wybierać, bo jestem nr 2. Waga się tylko sporo nie zgadza. :D

Gość aha i achh
OOooo, i mam zęby wszystkie jeszcze :D

Gość FRANEK67890
o ludzie nie wiedziałem że istnieja takie maszkary łoooooo jezuuuuu:P:P

Gość FRANEK67890
oooooooo żesz ona jest obrzydliwa:P:p

Gość Palyna
Ani taką ani taką. Nigdy w życiu nie chciałabym być blondynką. :/

Gość FRANEK67890
No to ja już wogóle nie rozumiem o co wam chodzi dziewczyny w sumie prawie żadna z was nie chciałaby być nigdy blondynką:P:P To mam takie małe pytanie dlaczego laski które nie są blondynkami nienawidzą blondynek i patrzą się na nie z zazdrością i złością??? o co wam chodzi w końcu??:P:P:D:D:D bo ja już kurde nie kumam:D:D

Gość FRANEK67890
przecież blondynki to najpiękniejsze stworzenia na ziemi chodzi mi o te piękne i naturalne:D:D i większość moich kumpli tak by wam powiedziało:P

Być może i ja wcale ich nie nienawidzę, natomiast sama nie chciałabym byc blondynką bo nie i już. A mam koleżanki blondynki, naturalne i farbowane i żyjemy w zgodzie :P