Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak spedzacie urlop

Jak miło spędzić urlop w domu?

Polecane posty

Gość jak spedzacie urlop

W tym roku niestety nigdzie nie wyjeżdżamy z narzeczonym (robimy remont mieszkania i z kasą krucho). Chcemy mieć też trochę czasu dla siebie więc czekam na pomysły :) Mieszkamy w górach więc może trochę pospacerujemy po lesie, nad jezioro też pojedziemy ale co jeszcze można robić?

Gość jak spedzacie urlop
akurat z rodzicami nie mamy problemów i odwiedzamy ich często :)

to macie fajnie,ja jakbym mieszkała w górach to codziennie bym szła do lasu i na wycieczki....i jeszcze jezioro..raj..a ja w mieście dusze sie od upału i nie ma gdzie wyjść w te blokowiska...z domu nie wychodze bo jest skwar nie do wytrzymania...wróciłam niedawno z gór i żałuje,że tak mało tam pobyłam..

jeszcze w dodatku masz narzeczonego..a ja sama musze wszędzie łazić :( i teraz to tylko książki i kafeteria masz kupe możliwości,razem coś wymyślicie :)

heh,nie,nie myśle tak,tylko jak mieszka sie w górach nawet w bloku w mieście to można iść do tego lasu czy w góry a w mieście nie można...można ewentualnie iśćdo parku ale to jak nie ma takiego upału...tak to tylko na basen a jak nie ma z kim to nigdzie

Gość jak spedzacie urlop
akurat mieszkamy, tam gdzie nie ma bloków więc cisza i spokój :) Milky przynajmniej chociaż trochę wypoczęłaś ;) U nas dużo turystów ale my znamy góry na pamięć więc maly spacer ok ale tak chodzić w miejsca, w których bylo się wiele razy to nie najlepszy pomysł :)

heh,nie,nie myśle tak,tylko jak mieszka sie w górach nawet w bloku w mieście to można iść do tego lasu czy w góry a w mieście nie można...można ewentualnie iśćdo parku ale to jak nie ma takiego upału...tak to tylko na basen a jak nie ma z kim to nigdzie

Gość jesteś złą matką bardzo złą
idzcie na dicho jakaś techniawa albo pieprzcie się cały urlop

Gość jak spedzacie urlop
Na Słowacje też mamy blisko więc na pewno wybierzemy się do Tatralandii ale chcemy mieć codziennie jakieś zajęcie, żeby chociaż trochę odpocząć od pracy i spędzić milo chwile

Gość jak spedzacie urlop
dyskoteki odpadają, nie lubimy tego typu imprez

no byłam tydzień nad morzem a później 6 dni w górach ale w górach musiałam pilnować małego dziecka więc tak nie wypoczęłam :P ale to był warunek wyjaZdu,bo nie mamy kasy...no i w tym roku straszny zanik borówek,liczyłam,że sobie pozbieram a tu NIC :( uwielbiam góry,przyrodę,lasy,cisze i spokój

Gość jak spedzacie urlop
u nas jest dużo borówek i widzę, że ludzie zbierają ale akurat my nie przepadamy więc jedynie na ciasto się nazbierało :) Poza tym jak się mieszka całe życie w górach to najlepiej jechać gdzieś w inne miejsce np nad morze no ale w tym roku nie wypaliło więc musimy nacieszyć się tym co mamy :p

Gość czystośc przede wszystkim
zajmijcie się sprzątaniem w domu bo pewnie za czysto nie masz

Gość jak spedzacie urlop
sprzątamy na bieżąco więc mam czysto :p

Gość kathinkaa
My chcemy poleciec na tydzień do Grecji. I nawet mamy fajną ofertę w Grecosie, wiec mysle ze coś sie uda.

Gość paulibka23
I bardzo dobrze zrobiliscie bo rzeczywiście to jest bardzo dobre i w 100% sprawdzone biuro podrózy.

Gość gość
Piknik, ksiazka, seks na lonie natury. Gwarantuje, ze bedziecie zadowoleni.

Gość arek

polecam rejs msc chocby na 3, 4 dni ja byłem akurat 8 dni w rejsie z Travelinc po morzu sródziemnym bardzo fajnie było.

Gość 11111111

zimne piwa Kobiety Gorące