Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość racjonalista z miasta

Sens związków na odległość

Polecane posty

Jak dobrze pójdzie to będę u niej dwa albo trzy dni w tygodniu. Przeprowadzam się za tydzień do miasta 70 km od niej

Gość c fgyt
takie zwiazki sa najlepsze- nie widzimy sie codziennie, wiec nic nas nie irytuje jak np nie opuszczona klapa od sedesu, wybranek/ka jest ciagle idealna/y bo nie pierdzi przy nas, nie budzi sie rano paskudna/y tylko jak sie spotykamy jest piekna/y i pachnacy/a. takie zwiazki potrafia przetrwac cale lata :D

racjonalista i tego wam zazdroszcze:) my jedynie mozemy porozmawiac przez tel i zostaja smsy:( bedzie dobrze:) ja swojego wczesniej nie widzialam miesiac pozniej przyjechal na tydzien na wesele i teraz nie ma go juz 2 tyg. a jak sobie pomysle ze dzis mial byc i nie przyjedzie to mnie szlag trafia, zreszta jego rowniez

Acha mam 28 lat

my wczesniej mieszkalismy i pracowalismy razem przez rok zagranica. wiec nie jestem przyzwyczajona do odleglosci no ale coz, takie zycie

ja z moim jeszcze tak nie dawno widywaliśmy się codziennie...i na jeden raz zmiana pracy...400km...co drugi tydzień...szok....depresja....ale daję rady bo co zrobię...

zlota ksiega witaj w klubie:) no i jestesmy w tym samym wieku:) tez mam 22lata. moj ma 26.

A ja się chcę rozwinąć finansowo i muszę jechać do większego miasta, potem ją sciągnę do siebie może. Spotykamy się dopiero od 3 miesięcy i ona się nie zgodzi na zamieszkanie razem w tej chwili. Jak na razie wszystko układa się idealnie i widzimy się codziennie

moj tez mial przyjezdzac co drugi tydzien ale wyszlo jak wyszlo...niestety.. i gratuluje coreczki:) ile ma miesiecy czy lat? my sie staramy ale w jego trybie pracy ciezko jest:(

racjonalista my zamieszkalismy razem po 4miesiacach. wiem moze to malo ale on wtedy pracowal w holandii i zalatwil mi prace

Teraz się z nią widzę codziennie, ale za o. tydzień się przeprowadzam

Tego nikt nie wie :(

racjonalista- jezeli traktujecie sie powaznie, to taki zwiazek przetrwa wszystkie proby.. warto czekac nawet miesiac za kims, kogo sie kocha:)

To wszystko przez brak pieniędzy :(

racjonalista komu to mowisz:( gdyby tu na miejscu byla normalna praca to moj nie musialby wyjezdzac zagranice. zlota ksiega znam ten bol niestety

Gość kropka__
racjonalisto nie myl romantyzmu z okazywaniem uczuc