Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiacie mnie

opiekunka jakie stawki?

Polecane posty

Gość wkurwiacie mnie

ile za opiekunkę : dwoej dzieci 2 i 5 lat za 10 dni jedzenie dotowe tylko podać dzieciom

ja tylko raz opiekowałam się odpłatnie dzieckiem i było to 15 zł za godzinę więcej matka tego malucha nie mogła dać

Gość mama pracująca kiedys
Co za kosmiczne ceny podajecie tutaj. Opiekunka 15zł/h. Ciekawe gdzie tak płacą skoro jako referent w urzędzie miasta zarabiałam ok 8zł/godz/ Chyba trochę przesadzacie z tymi stawkami. Wszyscy po 10tys na miesiąc mają.

Gość jako opiekunka
13 miesięcznego chłopca zarabiałam 12 zł/h, pracowałam od 9 do 16 i od pon - pt, przez ponad rok. Nie narzekałam. Warszawa. Ale dla niektórych lepiej za darmo. Ja wychodzę z założenia, że skoro nie stać na opiekunkę, to się nie ośmieszaj i daj sobie spokój.

Gość jako opiekunka
6zł/h? To jakaś kpina. Rodzic wymaga 120% od siebie, bo powierza Ci największy skarb, a proponuje tak niskie stawki? I jeszcze wy się na to zgadzacie.

Gość lolitka12345
za dwojke to tak z 12 zl u nas daja, ale to male miasteczko...

Gość miłośniczka jagód
W toruniu moja znajoma dostaje 6zł za opiekę nad dwojgiem dzieci 3 lata i roczek. Pracodawcą jest okulistka z naszego miasta i mąż wykładowca na umk. dla mnie to żenujące :o

Gość jako opiekunka
żenujące? To mało powiedziane, to kpina jakaś :-o

jako opiekunka nie porównuj warszawy do małych miejscowości. W moim rodzinnym mieście opiekunki dostają też 5-6zł/h i nie ma szans na więcej, bo takie są realia życia w małej miejscowości. Większość zarabia minimalną krajową, więc opiekunka też. Gdyby to było takie złe dziewczyny nie chciałyby w ten sposób pracować, a chętnych mimo to dużo we wrocławiu jest już inaczej, ale koszty życia dwa razy większe jak się przeprowadziłam(3lata temu) dostałam podwyżkę z 5,9 brutto/h na 9zł brutto/h i byłam w szoku, że jest taka różnica w zarobkach w tej samej firmie. Wizyta w markecie i wysokość opłat mnie przystopowała :) W mniejszej miejscowości dało się wyżyć za 700zł/mies. a we wro potrzebowałam dwa razy tyle żyjąc na tym samym poziomie

Gość jako opiekunka
Zdecydowanie chodzi mi o większa miasta, a nie o miasteczka czy wsie.

Gość 5 lat temu w duzym miescie
mialam 5 zl/h, plus pelne wyzywienie, moim zadaniem byla tylko opieka nad dzieckiem(chlopczyk 3 lata), czasami ugotowalam obiad. Nocki ekstra platne. Bylam wtedy studentka

15 zł za godzinę więcej matka tego malucha nie mogła dać 15 zł /1h i to mało ? chyba żartujesz

Gość gość
Ja jestem opiekunką więc się wypowiem :)Jeśli chodzi o większe miasta to tam stawka jest od 9 do 15 zł ale to zależy od ugadania się W mniejszych od 5 do 7 zł za jedno dziecko za dwójke w granicach 7-9 zł za godzinę :)

Gość gość
Jeśli szukasz opiekunki polecam portal niania.pl tam jasno pisze ile pracodawca daje i ile dana opiekunka chce :)