Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaniepokojonyZyciem23

czemu ona to robi?;(

Polecane posty

Witam. mam problem, otoz moja dziewczyna z ktora jestem juz rok (ona ma 21 lat, ja mam 23) lubi ogladac sie na ulicy za innymi facetami. nie zaczepia, nie usmiecha sie do nich, tylko zwyczajnie np jak siedzimy na lawce w parku przykladowo to gapi sie na przechodniow, ich tylko itp....mowilem jej o tym, ona mowi ze mi sie zdaje i zmyslam:/ na imprezach, tak samo, glowka jej chodzi w rozne strony. generalnie jest nam dobrze, jest kochana, czula itp...boje sie ze znajdzie sobie innego, nie chce jej stracic:( jestem zazdrosny o to, ze oglada sie za innymi:( nie wiem co sie dzieje, mowi, ze mnie kocha. ja sie nie ogladam za innymi kobietami, bo tylko ona dla mnie sie liczy..

Gość darkness_of_angel
przesadzasz:) jak też tak mam że oglądam się na innych ale z czystej ciekawości, nie martw sie nie szuka sobie kochanka :)

Gość 56bnmji
szuka innego, baby jak zwykle się usprawiedliwiają a jakby jej facet tak kręcił głową to koniec światy by był

ja uwazam ze to nie jest normalne aby ogladac sie za innym facetem dluuugim spojrzeniem i to jeszcze przy mnie, kiedy ja patrze:/ eh

Gość amicorum ma racje
widocznie poświęcasz jej mało uwagi..weekdny spedzasz z nią, czy z kumplami na piwie?

z nia, jesli nie jestem na uczelni. a nawet jak jestem to po uczelni sie znia umawiam. baardzo rzadko chodze z kumplami na piwo. zapraszam ja do siebie na nocowanie, zajmuje sie nia...nie wiem co jest nie tak:/

Gość amicorum ma racje
nie wierze. kłamiesz. Jakbys sie tak zachowywał jak piszesz ona by tak nie robiła.

Gość długo-noga
"nie wierze. kłamiesz. Jakbys sie tak zachowywał jak piszesz ona by tak nie robiła." haha takiej bzdury jescze nie czytałam. a co ona takiego robi? ja tez sie oglądam za facetami a wiesz czemu? bo lubie obserwować np. jak ludzie są poubierani!! nie dlatego ze moj chłopak mi nie wystarcza.