Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość septolete

okropny ból

Polecane posty

Gość septolete

Podejrzewam u siebie angine od kilku dni mam silny bol gardła i zaowazylam baily nalot na migdałakach. Mam w domu Duomox 750mg i sie zastanawiam czy go nie wziasc moj lekarz jest na urlopie niestety ;/a chyba nie wytrzymam tyle z tym bolem gardla do jego powrotu. Miał ktos podobna sytacje i brał antybiotyk na włąsna reke ??

Gość septolete
:(

Gość septolete
czy mogę wypić domestos ?:(

Gość no najlepiej
nie nazwałabym duomoxu najsłabszym antybiotykiem. szczegolnie dawki 750 mg czy 1 gr. Fakt, czesto przepisywany na anginy, skutkuje ;) jesli na prawde nie mozesz wybrać sie do lekarza (jakiegokolwiek) to weź i się nie męcz. oczywiscie zgodnie z ulotką, i najlepiej nie zapominaj jeszcze o czymś działającym osłonowo. kiedys myslałam że to bzdura i nabijanie kasy, ale przekonałam się jednak na własnej skorze, że jednak branie tego jest wskazane.

Gość Provokejszynn
to idź do innego lekarza..

Gość hir
jak masz zajechane gardło to wez duomox ale zamiast polykac wez go ssij,jest ochydny ale szybciej pomaga!!!

Gość septolete
dzieki za odpowiedzi no chyba sie nie bede męczyć wezmę może pół tabletki. Lekarz dopiero we wtorek wiec hmmm cieżko bedzie :/ że też musialo mnie to złapać :(