Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gucio...

miałam wypadek

Polecane posty

Gość gucio...

Postanowiłam sobie dzisiaj posprawdzać samochód, bo niedługo wybieram się na prawo jazdy. I sprawdzam a samochód jest na takim zjeździe nad domem. Nie świadoma spuściłam sprzęgło i dałam na luz czy jakoś tak. Poszłam do domu i słyszę huk. Patrzę się a nowy samochód ojca wjechał w okno takie podobne do balkonowego które mamy na dole. Cała szyba rozbita i samochód trochę też. Oczywiście powiedziałam że to nie ja i wszystko poszło na brata ale matka ciągle się wypytuje : czy przypadkiem cos nie zrobiłam. Ja w zaparte że nie ja, nawet się rozpłakałam że mnie oskarżają ale brat ma przerąbane, zwłaszcza jak ojciec wróci. Chyba stanę po jego obronie ale się nie przyznam

Gość day-z
:D

Hahahah dobre :d A ile brat ma lat, że chcesz na niego zganić? Bo wiesz, krowa w takim razie jestes :D

Gość sru sru
i pójdziesz za to do piekła zdziro

Gość gucio...
brat ma 17 lat więc niby jeszcze troche głuptawy ale i tak dostanie pewnie lanie

Gość gucio...
ale wiecie jakby ojciec się dowiedział że to ja to od razu : ty matole, tumaku, jełopie... więc jak mam szanse ominąć kare to korzystam

Gość xara_001
i mniej takiego brata albo siostre

Gość maja....
jestes nie odpowiedzialna i czlowiekiem o słabym charakterze ktory nie potrafi sie przyznac do bledu, a do tego zwala na brata :/

Gość gucio...
no mogłam ale nie zabiłam :P no a brat, nawet mi go nie żal, wkurza mnie zawsze to się troche pomęczy z wyrzutami ojca... ale jak wspomniałam stanę w jego obronie, powiedziałam że każdemu się może zdarzyć i żeby sie nie martwił, ja też bym nie wiedziała :)

Gość gucio...
czemu idiotka?

Gość gucio...
nie ciesze się z tego ale to było takie miejsce gdzie nie było nikogo, a zresztą jakby auto w nich jechało ty chyba bby się odsuneli

Gość brzydal.......................
ten Twój brat to jakiś głupawy czy poprostu totalnie wyluzowany i koło chuja mu lata, że go jebią za coś czego nie zrobił?

Gość Yach
sieka zamiast mózgu jak u każdej baby

Gość gucio...
nie no mówi że to nie on ale wszyscy mówią ; no nie kłam już, wiemy że to ty ... i co on może, nikomu nie wpadło do głowy że jeszcze ja jestem, tylko matka ale też się nabrała, brat jest w szoku jakby to nazwać

Gość dedededefdsa
bedziesz sie smazyc w piekle ;:P

Gość gucio...
skąd mogłam wiedzieć jak nigdy nie jeździłam samochodem... ale to nie był cudzy samochód tylko ojca

Gość gucio...
to nie prowokacja, ale u nas w domu nie ma takich zasad że jeśli samochód nie jest na mnie to nie moge wchodzić...

Oby to się przeciw Tobie obróciło, jeśli tak na brata zwalasz. Jesteś debilką i ja nawet, mimo że brata mam w tym samym wieku i się z nim ciągle kłocę, bym mu takiej swini nie zrobiła.

Gość gucio...
Jestem mądra bo inni od razu by się przyznali, a tak to ja mam spokój... życie to dżungla wygrywa najlepszy czyli Ja

Gość Klione
i przyszłas się tu pochwalić dziewczynko?

Gość glupia jestes??
ty wiesz jaka krzywde bratu zrobilas psychopatko ? przyznaj sie chociażby że spuscilas sprzeglo a nie,zeby niewinny czlowiek za ciebie obrywał!!!!!!! kolejna z sianem w tłustym łbie!

Gość alicja_27
a w ogóle to po co dziewczynko na prawko sie wybierasz? Chcesz ludzi pozabijać czy jak ?

Gość vxcxvxcv bvdf d df
a Twoj 17- nasto letni brat juz jeździ samochodem, że rodzice uwierzą, że to jego wina?