Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaimarek

Dlaczego wyrażacie się negatywnie o rudzielcach?

Polecane posty

Gość lfdgkfdgkfdgkfdg
Rude jest piękne ;)

Gość jak urosnie to pewnie
i na dole bedzie mial rude kłaki :O FUJ!!!!

Gość leksjjja
bo to tylko matki polki tak sie wypowiadają, no bo jak sie ma skończone ledwie podstawówkę lub gimnazjum, no to co sie dziwisz

Gość a jaaa...
Łeb mam blond i na dole jestem ruda:o I co? :o Zagląda mi tam ktoś? :o Chyba, że chłop. Ale co mają do rzeczy rude kłaki na kuciapie jak facetowi całkiem o co innego chodzi :o

Gość jakiś typ
Pod pachami też masz rdzawe? :D

Osobiście znam co najmnije kilka osób, które mogły by wyrazić się o mnie negatywnie, ale żadna nie zaprzeczy, że jestem sympatyczny, przystojny i szalenie utalentowany. Niestety. Mam to w dupie tak jak ich :D Abo mnie akceptujecie w całości albo wypierdalać do dżungli.

Gość Agata00200
Wiele razy się nad tym zastanawiałam, bowiem sama ruda jestem. W szkole było parę osób, które przeżywały mnie "Ruda" czy "Wiewiórka". Później się do tego przyzwyczaiłam. Postanowiłam jednak wtedy tak: Jeżeli komuś nie odpowiada mój kolor włosów, przeszkadza wręcz - niech powie, będę to tolerować. Nie mówiłam tego na głos i nikt się nie przyznał. Więc właśnie przez podstawówkę miałam popsute dzieciństwo. Niestety odbiło się to na mojej psychice...

Gość gość
Ja np. sama mam rude włosy i z tego powodu mam dużo nieprzyjemności tym bardziej że właśnie zaczęłam gimnazjum a rówieśnicy nie są tam zbyt mili. Niektórzy nie czepiają się jednak większość zawsze gdy mnie zobacz powie coś niemiłego. A z farbowaniem nie za bardzo. Mama źle reaguje jak o tym mówię bo w końcu na jaki można się przefarbować? Ale nawet nie potrafię im jakoś dogadać, w podstawówce dawałam radę, jednak teraz nawet nie ma opcji że pójdę do nauczyciela bo od razu wyjdę na tą najgorszą i znając życie zrobią na mnie ,,ustawkę". Nie wiem co mam robić i jak im dogadać. Jakieś rady???