Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona chmurka

Zniechęciłam się do ludzi

Polecane posty

Gość zawiedziona chmurka

Kiedyś byłam naiwna, pełna wiary w ludzi, miałam ideały. Teraz nie wierzę w nic i nikomu, zawiodłam się na dokładnie 100 % ludzi, z którymi miałam do czynienia, czy to w życiu realnym, czy poznanych przez internet. I to zarówno chodzi o mężczyzn, jak i o "koleżanki". Nikt nie jest godzien zaufania. A jakie Wy macie doświadczenia z ludźmi?

Gość arrleta
nie martw sie ja tez , moge liczyc jedynie na moja matke ale ona tez mnie czasem wkurwia

Gość Saddam Hussein
ufam ojcu, matce i babce, nikomu poza tym

Gość etgfd
beznadziejne liczy się kasa nikt juz za darmo nie pomoże jak człowiek ma problemy chociażby zdrowotne to rodzina odwraca się plecami

Gość gargamelcia
e tam co za skrajny pesymizm , wszędzie są ludzie i ludziska ale aż tak zle nie jest :)

Gość zawiedziona chmurka
ja na rodzinie też się zawiodłam, mają mnie gdzieś, a ja byłam gotowa im serce na dłoni podać... ale kiedyś. teraz już nie

Gość fajansiarz
Ja jestem godny zaufania :classic_cool: Mój kumpel podał mi nawet identyfikator i hasło do swojego konta bankowego.

Gość zawiedziona chmurka
rose madder a jak to robisz, że jesteś pozytywnie nastawiona? mnie zrobiono już tyle świństw, że słabo mi od samego myślenia o tym

po prostu się podnoszę i idę dalej,w każdym nowym napotkanym człowieku staram się odnaleźć coś pozytywnego....mnie też ludzie zranili ale uwierz mi naszych wrogów bardziej wkurza nasz dobry stan ducha i uśmiech na twarzy :D