Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze sniiiiiiiic

Sen - ruszający się ząb - ktoś miał, co znaczy?

Polecane posty

snilo mi sie ze bylam na koncercie w klubie (chociaz wygladal inaczej, wiem ze to byl ten) do ktorego kiedys czesto chodzilam z moim chłopakiem. koncert się zaczął (miały chyba wystąpic 2-3 zespoły) i na 1 była wokalistka i nie wiem dlaczego albo ja się nią stałam na 1 piosenkę, albo po prostu widziałam jej oczami. potem byłam za ' kulisami '. no i tam zaczela ruszac mi sie dolna trojka, i zaczelam panikowac, poszlam do chlopaka i mu o tym powiedziałam, to on mnie wziął na ręce i poszliśmy jakimiś schodami do góry (w tym klubie) i trafiliśmy na drugi koncert, innego zespołu. i to by było na tyle, bo się obudziłam. nigdy nie przejmuje sie snami oprocz tych z ciaza (mam paniczny strach przed zaciazeniem) i właśnie z zębami - wiem, że jak wypadają to jest śmierc bliskiej osoby, a mój chłopak jest właśnie na MORZU! :( ale zęby mi nie wypadały tylko jeden ruszał się i nie bolał. czy ktoś miał taki sen? stało się coś? :(

prosze odpiszcie, bo naprawde sie okropnie tym przejmuje. jeszcze zobaczylam, ze: " samemu śpiewać: miłosne, osobiste przykrości słyszeć kogoś śpiewającego: zmartwienie wśród twoich przyjaciół." a jestem jeszcze pokłócona od 3 dni z chłopakiem...

Gość tez tak uważam
Ciągle mam sny o wypadających zębach (dodam, że w snach zawsze wypadają mi WSZYSTKIE po kolei :-D) średnio raz na miesiąc mam taki sen i jeszcze nikt bliski nmnie nie opuścił. Nie przejmuj się tak, jeśli o tym myślisz tak intensywnie to jasne jest, że będą takie sny się powtarzać. Pozdrawiam :-)

mam nadzieje, a jeszcze tyle sie naczytalam w internecie, ze ktos mial taki sen i potem mu umierali bliscy...