Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko jaaaaaa23

Kieliszki weselne - pytanko ;-)

Polecane posty

Gość to tylko jaaaaaa23

To nie jest reklama tylko pytanie:) Czy podobają się Wam dziewczyny takie kieliszki ślubne ? Pierwszy raz takie widzę i zastanawiam się nad kupnem , zależy na pięknych zdjeciach z 1 toastu , jak myslicie ? nie są "kiczowate"? pozdrawiam http://www.fotoszok.pl/upload/7bf14f23.jpg

Gość zdzisia misia
jak do toastu na stłuczenie to są ok ;) ale po co te kwiatuszki, zwykle są przywiązane do siebie wstążeczką albo wcale.

Gość to tylko jaaaaaa23
no własnie ten kwiatuszek mi sie najbardziej spodobał , oczywiscie kieliszki do stłuczenia , pomyslałam ze są inne , jak napisałam głownie zalezy mi na zdieciach z toastu ....na allegro znalazłam same jakies takie proste ..zwyczajne

Gość misia999
Bardzo ładne , a sa inne kolory? kupujesz na allegro czy w skepie gdzies ?

Gość zdzisia misia
jak chcecie mieć z kwiatuszkiem to ok :) potem po stłuczeniu możecie sobie zabrać na pamiątkę. A może kremowy kolor?

A może lepszym pomysłem byłoby doczepienie do zwykłych kieliszków żywych kwiatów, np. takich jakie będą w bukiecie, bo powiem szczerze, że te na zdjęciu nie są za ciekawe.

Gość moim zdaniem są
kiczowate. I to chyba najbardziej z powodu tego sztucznego kwiata :/ może poszukaj jeszcze czegoś innego?