Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czytomożliwe

KLAMIE CZY MOWI PRAWDE

Polecane posty

Gość takaniunia
Może być i tak, że powiedział jej ze dwa komplementy, wysłał ze trzy smsy, a ona naroiła sobie w tej głowinie nie wiadomo co i teraz niszczy chłopca tak, jak umie. Trzeba to koniecznie wyjaśnić, żeby oczyścić atmosferę.

wiec Twoim zdaniem każda zraniona której naobiecywał a potem zostawił ma zachowa honor podkulić ogon a on jak zdradzał tak niech dalej zdradza - i niech mu nikt nic z tego nie robi! no halllo czy ty poważna/ny jesteś?

ona ostrzegala mnie w mailach zebym go zostawila ze bede glupia bo on bedzie mnie zdradzal po slubie tak samo jak robi to przed slubem...jesli chodzi o smsy to pisala ze tych sms bylo mnostwo ze ciagle dzwonil pisal zawracal jej glowe i ze w koncu powiedzial mi o niej czyli o mnie ze ma narzeczona i ze chce tylko przyjazn od niej i ze tak musi byc... hm

moze po prostu udac ze to waryjatka, i tak sprawa juz za nekanie jest zgloszona i zapomniec o tym w koncu mamy plany i nad tym powinnam sie skupic a nie nad jakas zakochana w moim facecie...

Gość oooonnnnaaaaa
jasne, zapomnij, że on najprawdopobobniej cię w konia robi, BO MACIE PLANY :-)

Gość a dlazego sie z nią nie
spotkasz? skąd wiesz, że kłamie? skąd miałaby namiary na ciebie skoro się nie znacie? pisałaś że twój facet raz się z nią spotkał (do tego się przyznał) powiedział ci po co się z nią spotkał?

Gość Anulllllllllllllllllllllla77
Najwidoczniej twoj facet sie idealnie maskuje,ja bym to sprawdzila...mialam podobnego typa,misio,kochanie slodki jak miod,ciagle mowil ze zaufanie to podstawa,ze byla zona go ciagle sprawdzala,szpiegowala,ze byla chorobliwie zazdrosna...najpierw pomyslalam wariatka,a pozniej wiedzialam ze koles byl nalogowym zdradzaczem,i nie bylo skutku bez przyczyny,mimo jego placzu,blagania,prosb...olalam temat i nie zaluje...tobie tradze rowniez sprawdzic,dla mnie sprawa jest oczywista

ona pisala ze sie czesto calowali, przytualali i glownie hasla typu: jakie to uczucie gdy Twoj facet kocha caluje sie z inna a potem wraca do Ciebie i robi to samo... on sie przyznal tylko do pocalunkow ze to bylo nic nie znaczace dla niego ze faktycznie spotkal sie z nia ale samo tak wyszlo z siebie to wszsytko... ze sie calowali

Gość no głupia jesteś
i tyle w tym temacie. laska ci przysługę wyświadcza :P

aallaa1 wiec Twoim zdaniem każda zraniona której naobiecywał a potem zostawił ma zachowa honor podkulić ogon a on jak zdradzał tak niech dalej zdradza - i niech mu nikt nic z tego nie robi! no halllo czy ty poważna/ny jesteś? Chyba się za bardzo wczuwasz... Czyżby i Tobie ktoś zajęty jakieś sygnały dawał? Może Cię oszukiwać, bo może. Ale może być tak że panna ma urojenia, kobiety są takie, że nawet uśmiech potrafią nadinterpretowywać, nawet otwarcie drzwi albo bycie miłym, a kobieta już widzi wielką miłość z tych 'sygnałów'. Aczkolwiek dla mnie pocałunki to też zdrada, i tak czy siak bym w dupę kopnęła.

Gość no głupia jesteś
czy ty uważasz że całowanie się esemesy o miłości itd to nadinterpretacja ze strony dziewczyny? następne pierdolnięta :O pelikany aż się kurzy!

Gość kolejna naiwna idoitka
faktycznie zgłoś sprawę na policji będziesz miała większy obciach:d pewnie i tak już pół miasta się z ciebie nabija, że ci facet rogi stuka a ty udajesz że nic się nie dzieje hahahahahah jesteś idiotką bez dwóch zdań i skoro na to pozwalasz to znaczy że właśnie na to zasługujesz! wyjdź za niego za mąż i czekaj aż się przybuja do waszego domu jakaś laska w ciąży z nim! ZDRADZA CIĘ NA MILION % ZROZUM TO

Smsów nie widziała, tylko o nich słyszała. Ja słyszałam o Yeti, ale nie miałam przyjemności oglądać :( Niech jej pokaże dowody. Bo równie dobrze mogło być tak że panna się na niego rzuciła całować - a tego nie wiemy :) Od pierdolniętych to wyzywaj sobie siebie, widać trafił Cię tekst o nadinterpretacji... Pewnie sama jak facet Ci drzwi otworzy albo się uśmiechnie planujesz wesele :)

Gość no głupia jesteś
pff! potwierdzasz znowu swój debilizm :) niech zobaczy dowody! laska chciała jej pokazać to co? boi się :D a całowanie? pff rzuciła się pff :D rety julek. nie doradzaj jej bo jesteś pierdolnięta belle! autorko-tak faceci to świnie!

Gość kolejna naiwna idoitka
SPOTKAJ SIĘZ TĄ DZIEWCZYNĄ I ZOBACZ DOWODY! jeśli chcesz być w porządku wobec swojego faceta to zaproponuj mu spotkanie w 3! jeśli się nie zgodzi tzn że ma coś więcej na sumieniu! ps. rzuciła się na neigo z całowaniem?! hahahahahahahhahaha płaczę ze śmiechu

sms maile powiedziala ze moze mi wszystko pokazac ze ma dowody kilka tresci sms nawet napisala w mailu iwyslala mi na poczte, co dalej nie jestem z miasta w ktorym on mieszka ja tam tylko studiuje mieszkam 150 km od tej miejscowosci...

Jakby chciała pokazać ot by pokazała, bo to taki problem screena zrobić albo zdjęcie ekranu telefonu, no faktycznie, głupia jestem :o Sama jesteś pierdolnięta, wyzywając obcych bezpodstawnie :o Ja wiem co moja koleżanka potrafiła robić, jak ustawić 'spotkanie' z facetem śledząc go, fabrykować maile, smsy - pokazała jego dziewczynie smsy 'od niego' a tak naprawde miała wpisany swój drugi nr jako tego faceta, jego dziewczyna tego nie sprawdziła, zerwała z niewinnym facetem...

Gość no głupia jesteś
ale ON się przyznał do ślintania z NIĄ!!! ty się dobrze czujesz :O

Gość no głupia jesteś
buahahaha! ot dlaczego przystojniacy lubią idiotki :D

ona napisala ze chce sie spotkac i ze wszystko pokaze, moj facet powiedzial ze nie ze na policje o nekanie i koniec

wyobraź sobie tępoto sytuację, że siedzisz z kumplem który Cię na kawę wyciągnął, nagle Ci kumpel mówi że od zawsze mu się pdobasz mimo ze jestes zajeta, i zaczyna Cię całować - Ty się odsuwasz, ale całowanie było :o Się tępe cipy nie posikajcie ze śmiechu :o

No to idź się z nią spotkaj BEZ wiedzy faceta, popatrz na te smsy, tylko sprawdź czy nr jest faktycznie Twojego faceta :classic_cool:

obrazala mnie tez troche w mailach ze jak moze on byc z taka przecietna kobieta jak ja... taki przystojniak a siebie nad wyraz okreslala jako MISSS I ZE MARNA JESTEM - natomiast ja jej odpisalam ze marna jest ona bo to moim narzeczonym jej a nie jej

Gość no głupia jesteś
jak całowanie było? ja nie chciałam i się co? całowałam? ust bym nie otworzyła. tępa cipa to ty jesteś

Wiesz mi jedna kiedyś pisała że mój facet z nią spał i podała dokładny dzien :classic_cool: Tylko się jej jeknęło, bo wtedy był ze mną - wyśmiałam. Podała drugą datę - i też ze mną był :classic_cool: Żałosne są takie siksy młode :classic_cool:

zalosna to Ty jestes, bo ze mna sie taki jeden skurwiel spotykal co tez mial panne i co ja odwozil do szkoly a ze mna sie spotykal - TO JEST ZAWODOWIEC I KONIEC MUSI MIEC NIEZLY PRZEBIEC - szkoda mi autorli i tej powyzej b....