Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieJestem@

Zakochałem się!

Polecane posty

Gość NieJestem@

witajcie! pracuję w callcenter w Warszawie od jakiegoś czasu. Jestem jednym z najlepszych pracowników, więc jestem szanowany, mam reputację i autorytet. Nigdy nie mialem problemów z powodzeniem u płci przeciwnej :) przeżyłem juz kilka dłuższych związków i parę krótszych.. ale do rzeczy! Kilka dni temu, objawił mi się anioł! ideał kobiecości! Nowa pracownica, tuż po maturze, przyszła do nas do pracy. po prostu oszalałem!! Nie jestem typem mężczyzny, który łatwo ulega emocjom, ba! zwykle to ja zbywam dziewczyny nie będąc nimi zainteresowany. Jestem raczej zimnym draniem, niz romantycznym okazem. Aż tu nagle taki cios! Czuję że jestem zakochany i to od pierwszego wejrzenia! Drżę jak przechodzi koło mnie, nie potrafię się skupic ani nic powiedziec, jestem po prostu sparaliżowany! Proszę, doradźcie mi co mam robic? Jak to prezetrwac, lub jak zacząc z nia rozmowę? dłużej tego nie wytrzymam!

Gość NieJestem@
ona pracuje tam od kilku dni i jeszcze nie wie do konca jak to wszystko dziala w tej w firmie. poza tym widze, ze obskakują ją wszystkie wsióry i prostaki liczące na tzw. letni chamski podryw. to takie żenujące... nie chce wyjsc na jednego z nich, wiec nie moge tak po prostu podejsc i zagadac. a zanim ona zrozumie kto jest kim w callcenter może byc za późno :/

Gość wiem kto to LeLe
nie możesz poprostu podejść i się przywitać: "cześć {imię} witam w gronie... i tu podajesz co obisz, kim jesteś i proponujesz, że w razie problemów może się do ciebie zawsze zwrócić:)

Gość jak tak wszystko wiecie
to przynajmniej nie dotknie cie mój problem problem urlopu w pracy z moją miłością nie zobaczę się przez miesiąc:(

Gość taka sobie jedna z podwórka
A dzielnicowemu to już się pochwaliłeś? I nie zapomnij w niedzielę się z tego wyspowiadać, może ksiądz ci ją poderwie z przed nosa.

Gość jak tak wszystko wiecie
ale głupi ten wpis powyżej:O

Gość Czekolada Milka *
ja też uważam, że autor powinien podejść i przywitać się:)

Gość i co i jak???

Gość za kim for You
mnie też podoba się dziewczyna z pracy. Rozmawiamy już ze sobą jak na razie na tematy służbowe. Jednak jeszcze dużo czasu upłynie zanim odważe się ją gdzieś zaprosić. Zresztą nawet jeszcze nie wiem czy jest wolna, ale na pewno nie ma męża:classic_cool:

Gość Bella Belluccii
fajny temat i co:)? zgadałes:)?

Gość errrrrrr4
ile masz lat pewnie lecisz na nia bo jest mlodsza o 15 lat

Gość Bella Belluccii
Ma racje:) młoda ładna:) Bedzie miła śliczne dzieci;) powodzenia;)!

Gość Coco Chanel Mademoiselle
no właśnie ciekawe czy gość ruszył z miejsca:)

Gość ja jestem naj naj
ja też się zakochałam:)😍

byl kiedys podobny watek koles sie zachqwycal jaka to sexbomba w pracy chodzi kwintesencja kobiecosci a na spotkaniu/randce poza praca byla zupelnie inna:P ii sie zalil ale widze watek stary autor zaginal na samym poczatku akcji:classic_cool:

Gość żelki akuku
takich tematów jest sporo, bo co chwila ktoś się zakochuje, to chyba normalne