Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalzeonka d

nieudana randka

Polecane posty

Gość kalzeonka d

starcilam wiare w facetow:o kolezanka od dawna namawiala mnie na randke z blazejem, zachwala go, jaki on jest wspanialy, zaradny, przystojny, w koncu sie zgodzilam i wczoraj umowiono nas razem na 20. ladnie sie ubralam, uczesalam i czekam na niego, 10 minut, 20 minut, 30 minut. juz myslalam ze nie przyjedzie, alezadzwonil do drzwi. otwieram a tam stoi ów blazej. moja kolezanka mocno przekoloryzowala jego wyglad. nawet bardzo! sandaly, spodenki typu hawajki i czarna nieupraswoana koszula. nie przywityal sie , nie przeprosil za spoznienie, tylko skwitowal " no to idziemy". zeszlismy na dol. szukam jego samochodu, a on na to ze przejdziemy sie pieszo. no spoko. zapyatalm gdzie dokladnie idziemy a on wymienil mi ulice , ktora jest po drugiej stronie miasta:o l;adny bym miala spacer. wzielam moj samochod, no bez przesady, ze bede szla w szpilach taki kawal:o sa na tej ulicy dwie knajpki. jedna ladna, elegancka a druga to bnar dla najgorszych zuli. cozwysice poszlismy od tego dla zuli. delikatnie mowilam mu, ze nie chce tam isc, ale powiedzial, ze bedzie spokojnie, bo pracuje tu jego9 kolega. usieldlismy ... przy barze. tak przy barze. chyba o mnie zapomnial:o sam zaczal rozmawiac z barmanem, zamwial jedno piwo za drugim a na koncu wspanialomyslnie oznajmil, ze jak chce to moge sobie cos kupic ale bezalkoholowehgo, bo prowadze:o to mial byc chyba zart:o knajpa pozal sie boze, smiwerdzi dymem, jakies automaty:o nie widzialam tam zadnej kobiety oprocz mnie:o a na koniec mnie dobil. wyjal; portfel, zeby zapalcic, liczy pieniadze, patrzy na mnie blagalnie i smieje sie od braman." ona dzis stawia". ja podziekowalam i wyszlam. dojechalam do domu, zadzwionilam do koelzanki i opieprzylam ja!:o nigdy wiecej randki w ciemno.

Gość można wystarczy poszukać
z kim z blenderem ?

trzeba było się na spacer umówić ;)

To ona go nasłała jakiegoś pajaca ;)

Gość fdsdfsds
dlaczego szukasz faceta przez kolezanke . Ona nie zna twojego gustu .

lepiej przez koleżankę jak wcale :)