Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 222228 latka

nie wierze w milosc

Polecane posty

Gość 222228 latka

od zawsze jestem sama, nigdy zadnego zwiazku szczesliwego, odwzajemnionej milosci,ciagle porazki.... wsrod znajomych tylko romanse z zonatymi, zdrady, milosc nie istnieje

Gość byłam tego samego zdania
wszyscy znajomi dookoła się zdradzali , oszukiwali, nikt nie szanował swojego partnera, partnerki rodziny... przestałam wierzyć w miłość! zmieniło się wszystko gdy poznałam mojego obecnego męża! oczywiście pojawił się w najmniej oczekiwanym czasie i najmniej spodziewanym miejscu! wyszło tak, że dzisiaj jesteśmy szczęśliwym, kochającym się, szanującym się i nie zdradzającym się małżeństwem! zobaczysz i ty znajdziesz tego jedynego! trzymam kciuki

Gość fajansiarz
Oczywiście, że miłość istnieje, tylko jest po prostu przereklamowana.

Gość 222228 latka
watpie ale dzieki:) teraz wszystko sie sprowadza do seksu tylko, :( nie wiem czy milosc jest mozliwa, wokol mnie same zdrady romanse niedobrze mi sie robi jak o tym slucham

Gość taka sobie jedna z podwórka
Nie ma miłości. Jest tylko taka zakażna choroba. Można się nią zarazić od zainfekowanego osobnika. UWAGA miłość jest chorobą bardzo toksyczną. ŻADNE antybiotyki na nią nie działają. Nie da się tego leczyć. Przeważnie sama przechodzi po ślubie.

Gość fajansiarz
Problem wynika w dużej mierze stąd, że ludzie mylą miłość z zauroczeniem.