Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehehhehei890-

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość ehehhehei890-

biorę tabletki antykoncepcyjne przez ponad rok. mam stalego chlopaka, i dosc czesto sie kochamy. Ani razu jeszcze nie zapomnialam wziac tabletki, ale od jakichs 3 dni jest mi dziwnie, nie dobrze, tak jakby od zoladka. Moze to przez upaly, a moze przez to ze sie intensywnie odchudzam, i prawie nic nie jem, jestem oslabiona i zmeczona a nic nic konkretnego ne robie. czy mozliwe ze jestem w ciazy? okres skonczył mi sie tydzen temu, byl normalny i trwał 5dni.

Organizm daje znaki że się męczy. Moim zdaniem to Twoja głupota spowodowana odchudzaniem.

Gość ehehhehei890-
diete dukana + 2 dni nie jedzenia w ciągu tygodnia. Choc i dieta dukana, nie jest już w pełni realizowana przeze mnie, bo zjem pomidory rano a późnij albo nic, albo jakiś kefir 0%. Mam 170, i 58.5 kg :/ jest mi tak cholernie nie dobrze...jak zjem coś to jest lepiej, ale na krotko :(

no to już masz odpowiedz ;) zmień dietę, widocznie organizm jej nie toleruje. przerzuc sie na inna - taka, podczas której nie będziesz chodziła głodna (moze 1500kcal?). i koniec z głodówkami. wiem co mówię ;)

Gość ehehhehei890-
przy diecie dukana tez nie chodzi sie glodnym, ale ja dziennie moze zjadam 500kcal i tyle. przez te upaly jesc nie moge, szybko sie mecze, pocę, no i uczucie jakbym w gardle jablko miala, jesc moge

Gość ehehhehei890-
mam też rzadki stolec... ale to nic większe fragmenty wciągam przez rurkę smakując z należytym szacunkiem :)

Gość ehehhehei890-
dzizas...zal mi ciebie podszywaczu