Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malykoteczek69

Jak rozbudzic w dziewczynie porzadanie ??

Polecane posty

Witam Chcialbym zeby moja dziewczyna chodzila czesciej napalona i nie zaspokojona, poprostu zeby miala na mnie chec i sama dazyla do zblizenia. Obecnie jest tak ze zawsze ja zaczynam pieszczoty i ona tylko lezy jak jakis bal drewna i czeka na to co zrobie. Zwykle robie jej dobrze jezykiem raz albo dwa a potem bzykam sobie jak chce ale przez ten czas ona nic wielkiego nie robi poprostu lezy i w czasie orgazmu jeczy i troche sie wije. Dla mnie to denerwujace bo ja sie staram jak najmocniej a ona sobie lezy. Nie wiem co zrobic. Myslalem nad tym zeby dojezdzac juz do konca jezykiem i prawie przed przestac i pojsc sobie na komputer albo cos ? Czy to cos da ? Poradzcie Dzieki za pomoc z gory

Gość to nie rób jej dobrze językiem
porób trochę a jak zacznie byc napalona to połóż sie i niech ona wskoczy na Ciebie wnioskuję za jest raczej młoda, ile ma lat?

Gość dscfac
zapytaj czy by nie chciala sprobowac innych pozycji i zaproponujesz ujezdzanie , wnioskuje ze jestes jej pierwszym partnerem seksualnym a ty sam masz z 18 lat? :classic_cool:

Gość agata_brzostekkkk
17 latki to raczej mysla by ich faceci przeruchali i nie mysla by sie odwdzieczyć leza jak klody i im to wystarcza

Gość niunj
pożądanie jak juz kretynie. to ksiazek zasrany idioto:O:O

Może ona nie wie jak sie zachować ? Może boi sie że tobie sie To nie spodoba... Nie uumie się w 100% otworzyć przed Tobą... Musisz z nią porozmawiać... Casem ją lekko przerzucić na Górę :). Zobaczysz wtedy jej reakcje...