Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxx222

Jak to w końcu było?

Polecane posty

Gość xxxxxxxx222

Gdy poznałam mojego chłopaka twierdził że miał wiele dziewczyn i chodził z nimi do łóżka, ale po naszym 1 stosunku powiedział, że tak naprawdę byłam jego pierwszą partnerką seksualną. Jasteśmy 3 lata razem a on trzyma się cały czas tej 2 wersji. Jak to w końcu było? Po co były więc te bajki, może ktoś mi podpowie?

Gość sdfgh
Mozliwe że wstyd bylo mu sie przyznac... ze jeszcze nie bzykal... dla facetow im wiecej zdobyl panienek tym jest wiekszym maczo. mozliwe rowniez ze teraz klamie bo nie chce zebys sie o kazda z nich wypytywala... i byla zazdrosna... a moze tez nie chce pamietac... NIE MYŚL O TYM BO TO NIE MA SENSU. Ciesz sie tym ze teraz robi to tylko z toba!i tym jak jest teraz! nie warto wracac do przeszlosci !

Gość xxxxxxxx222
Jeszcze jakieś sugestie?

jesli jestes dziewica dla niego sciema ze jestes jego pierwsza chodzil na dysko i zaliczal a tam dupy daja...

Gość xxxxxxxx222
Czyli wg Ciebie kłamie?

jasne ze klamie jesli jestes dziewic, kazdy nawet najwiekszy ruchacz chce dziewice, chcial Cie sprawdzic wiec zmienil byc moze zdanie jesli powiedzialas mu o tym ze Ty dziewica i nie rchana przez nikogo

jasne ze klamie jesli jestes dziewica, kazdy nawet najwiekszy ruchacz chce dziewice, chcial Cie sprawdzic wiec zmienil by moze zdanie jesli powiedzialas mu o tym ze Ty nie dziewica

Gość xxxxxxxx222
ale jesteśmy tyle czasu razem więc mógłby powiedzieć prawdę, ja nie byłam dziewicą

Gość xxxxxxxx222
mi się pomyliło kochana

mozna to roznie rozumiec albo faktycznie byly inne bo jesli do czegos sie nawiazuje to cos w tym jest czyli w tym przypadku z tymi ze chodzil do luzka, albo po prostu mowi prawde i tylko takiego macho zagral

a ile masz lat? bede mogla ocenic czy to bardziej z tych dojzalych zwiazkow czy takich oo

Gość xxxxxxxx222
ja 22 on 23

Gość xxxxxxxx222
4 miesiące

hm to czas zeby sie oswiadczyl... skoro jestes z nim 3 lata, przeciagajac to moze sie rozpasc wasz zwiazek