Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katharssis

Nalałam sobie...

Polecane posty

z innej beczki- pytam sie chlopaka swojego - spedzimy jakos fajnie niedziele? on: mysle ze kupimy sobie playstation i bedziemy grac codziennie:):):) 😭

dziekuje:) jednak z doswiadczenia wiem, ze na poczatku jestescie tacy zayebisci a pozniej wychodzi szydlo z worka:-p

Najlepsze jest to, ze na zywo w ogole nie gadam takich glupot jesli chodzi o bzykando, jednak na kafe wstepuje we mnie diabel:-p

A tak naprawde to 3/4 tych postów nie powinno miec tu miejsca ale przeciez od czego jest kafe....?

Jaki żart, to nie jest śmieszne to poniżające, co innego pisać o mieszaniu głową bigosu i jedzeniu qp a co innego nazywać się suką :O Dobra kobieta, ba nawet ma najlepsza ma jednak chwile słabości.

Bez przesady, nie oceniajmy sie przez pryzmat postów napisanych w zartach. Poza tym nie napisalam, ze jestem suką tylko, ze jestem wierną suką z naciskiem na wierna co zmienia postac rzeczy.

Przieciez nie wyjezdzam z takimi tekstami:-o a tym bardziej na zywo. poza tym Cham w zartach zapraszal mnie na spacer i chyba logiczne jest, ze stwierdzenie wierna suka ma mu swiadomic, ze jestem wierna a nie ze jestem sooką:-o kuzwa coza los😭