Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu ten sam dylemat powraca

Własne mieszkanie

Polecane posty

Potrzebuje kogoś kto spojrzy na moją sytuację z boku i coś mi doradzi. Marze o własnym kącie. Jestem po studiach z zerowym wkładem, dopiero zaczęłam pracę. Nie marzę o jakiejs willi mogłabybyć nawet kawalerka, ale mnie po prostu nie stać. Czy jedynym wyjściem jest kredyt hipoteczny? Chciałabym się wkońcu usamodzielnić żyć własnym życiem, ale nie wiem jak to zrobić

Gość lalazmaja
hej. no niestety musisz miec choc troche wkladu wlasnego na zakup mieszkania. zadko ktory bank daje teraz kredyt na 100% wartosci mieszkania. co wiecej na dniach wchodzi REKOMENDACJA T, wedliug jej przepisow bank bedzie dawal kredyty tylko osobom ktore beda mialy 20% wkladu wlasnego. takze musisz troche zarobic aby miec wklad wlasny. pozdrawiam.

Gość możesz wyjść za mąż
za kogoś kto ma mieszkanie na wyłączną własność i nie ma dzieci ani innych spadkobierców i poczekać aż umrze.

Gość możesz wyjść za mąż
20 % wkładu własnego - to kto te kredyty będzie dostawał ciekawa jestem...

Gość lalazmaja
tez nie wiem, no ale takie przepisy wchodza. poczytajcie o rekomencacji T w necie. ale pomysl z zamazpojsciem doby:)):):):):):)

możesz wyjść za mąż - spadaj z takimi niepoważnymi radami!

Gość co za głupi topik
nie masz kasy a chcesz mieszkanie, no wybacz jedynie pożyczka lub kredyt. Nikt Ci tych pieniedzy ot tak nie da.

Gość gosława
można wynająć na początek, ale wtedy dajesz kasę na opłacenie tego mieszkania i nigdy nie odłożysz nawet na ten wkład własny, a co dopiero całe mieszkanie...