Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joss

Nieszczęśliwa na maxa!!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość joss

Ja też jestem nieszczęśliwa.Jestem mężatką o 5lat, mamy synka 3 latka.Czuje się niekochana, zaniedbana kompletnie. Mąż potrafi sie awanturować o byle co.Mam już go dosyć a jak jest między nami lepiej tz.rozmawiamy ze soba normalnie to też do kitu bo my tylko czasem rozmawiamy np.o dziecku , co na obiad itp.O sexie to zapomniałam, stwierdziłam że mój mąż nie czuje tajkiej potrzeby, przed dzieckiem było ok, ale po dziecku juŻ stracił ochotę, stwierdziłam że kochał sie by miec dziecko potem to już nie.Jest to raz do roku z mojej inicjatywy oczywiście! Nie ma nikogo na boku, wieczory spędzamy "razem" on przed tv a ja przed kompem. Koszmar, zero starań, czułości.Kiedy ja byłam czuła on psuje wszystko. Przed slubem był kochany,troskliwy,wszystko przeminęło po ślubie. A ja jestem atrakcyjną kobietą, nie roztyłam się po dziecku, pracuję, jestem "w miarę" niezależna mąż zarabia co prawda więcej ale nic...Napiszcie proszę coś drogie kobietki...jakiś komentarz.Pozdrawiam ciepło

Gość joss
najgorszy ten bark seksu mimo że nie wyglądam za dobrze , ale jednak facet powinien być napalony :(

Gość Katorga...7890-
podepnę się pod pytanie przedmówcy

Gość joss
Niestety sama......ale gdybym wiedział że sie przewrócę to bym usiadła..........

Gość joss
Faceci (Żonaci) co z wami jest nie tak.....czemu po ślubie juz się nie staracie.Trudno żeby jedna strona sie starała a druga "to zlewa"... To nie tylko mój problem ale wiele moich koleżanek.........

Gość patrzcie na siebie
to wasza wina że tak jest kobiety z biegiem czasu stają się nieznośne i coraz mniej atrakcyjne