Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iskierka20

Czy to coś złego?

Polecane posty

Gość Iskierka20

Hej, witam drogie Panie! Mam taki jeden dylemat do rozważenia, może wy się wypowiecie na ten temat. No więc tak: studiuję, idzie mi dobrze, nie piję,nie palę, umiem się zachować, łapie kontakt z ludzi, mino że nie jestem "duszą towarzystwa" a mam wrażenie że jest coś nie tak, głównie przez mamuśkę. Zawsze gdy wchodzimy na temat wesel, to od razu wypomina mi że mogła bym być świadkiem ale jak to bez chłopaka, to tak nie bardzo.Raz taki jeden do mnie przyjeżdżał ale tylko chłopak narobił sobie obciachu ( on o tym nie wie) i teraz zawsze matka mi to wypomina że sobie nie potrafię znaleźć normalnego chłopaka- tamten był ładny ale nie bardzo miał w głowie poukładane a szkoda. Żyję sobie dalej, nie szukam nikogo na siłę, ale już czasami ta jej gadka to mnie wnerwia, bo od razu pokazuje mi moje koleżanki które mają chłopaka i gadka zaczyna się od nowa. Ja nie widzę w tym nic złego, nie żyję na pustyni, obracam się wśród ludzi, to kogoś jeszcze spotkam, i na czyjeś życzenie nie będę nic zmieniać. Pozdrawiam i czekam na wasze wypowiedzi:*

Gość Olcia_16
A ile masz lat? :)

Gość Iskierka20
A no mam 20 wiosen :)

Gość Iskierka20
20 to nie tak dużo :)

Gość pouuuui
sams sobie odpowiadasz?

Gość bajlabajla
cos z mama nie halo jest ;) wrzuc na luz

Gość Iskierka20
Luz, to jest dobra rzecz,ale wiecie każda matka uważa że jego kochana córeczka czy synek to powinni mieć szkołę, fajnego partnera, a jak tak nie jest to szukają felera u swej pociechy i zaczyna się robić nie halo

U mnie jest podobnie :P Też moja matka mi wypomina, że nikogo nie mam. Ostatnio spotykałam się z takim jednym chłopakiem, który jej przypadł bardzo do gustu. Kiedy się dowiedziała, że nie będę się z nim więcej spotykać, to myślałam, że mnie zabije :D Pewnie do tej pory nie może się z tym pogodzić :D :P Mimo to ja jakoś w ogóle się nie przejmuję tą paplaniną. Mama ma swoje lata i trzeba jej wybaczyć :P

Gość Iskierka20
Moja matulka ma 50 lat ,więc Jeszce trochę podrzyje:) Ja muszę wysłuchiwać takiej gadki, bo mam 2 starszych braci- jeden ma dziewczynę ale do ślubu mu nie spieszno a drugi nie ma i matula myśli że jeśli ja jeśli teraz nikogo nie mam to potem to już wogulę będę starą panna :D i że będę siedzieć sama w domu