Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość never eveeeeeeeeeeeeeeeer

Ogromne zmiany ciała po ciąży

Polecane posty

Gość co tym fantem robić
cizia rozstępy koleżanki pewnie pojawiły się w okresie szybkiego wzrostu, mój maż ma to samo!

unc unc baby - dla mnie sa piekne. Dla Ciebie nie. Bedziemy sie klocic kto ma racje? :) tak, tak kolezanka w gimnazjum poszla w gore bardzo szybko! Do szkoly przez jakis czas nie chodzila, bo tak ja wszystko bolalo. Nie kazdy ma rozstepy od dodatkowych kilogramow, dlatego napisalam, ze PRAWIE kazdy je ma.

Gość acha a tak w ogóle to
jak oglądam te zdjęcia to jakoś mi nie żal tych bab, bo widać po nich że przed ciążą to też żadna z nich laską nie była, pulchne z natury gruchy, widać że wcześniej przed ciążą to sportu czy ćwiczeń to one nawet na oczy nie widziały. Jak kobieta jest wysportowana to tylko piłeczkę ma na brzuchu a reszta ciała jest szczupła a tam to brzuchy brzuchami ale reszta ciała to widać że u większości to już wcześniej nieciekawa była, widać że byle jakie te figury, więcej krzywdy sobie zrobiły tym że się spasły już przed ciążą niż samą ciążą więc wg mnie po porodzie to nic nie straciły, bo przed ciążą to też słabiutko było, oj słabiutko a teraz wielce pokrzywdzone przez los, na ciąże zwaliły całe zło które w większości wynikło z ich własnego lenistwa

Gość dcswcfswcf
o matko ja mam dziecko ale moje cialo wyglada cudownie wzgledem tego co pokazujesz na zdjeciach. Nie musisz mi autorko wspolczuc bo ja sobie nie wspolczuje. Wygladam swietnie i to lepiej niz niejedna malolata bez dzieciakow:)

Gość achu achu łubod
a co pani mo der wybiera siem na urlop maciezynski? nie za poźno ? Chania nie jexdzi na wycieczki jeziorowe to i nie zacionży maszt wiatr połamał fale na włosach zostały i niesmak w ustach....

Gość gość
co to ktoś nie ma prawa nie chcieć dziecka .....? masa ludzi gada jak pięknie jest mieć dziecko ............ jak wiele zalet się z tym wiąże ......dziewczyna zajdzie w ciąże (wpadka ) w wieku 15-18 lat i tez powie że jest bardzo szczęśliwa z tego powodu ............ szczęśliwa tylko dla tego że już jej nie wypada powiedzieć inaczej !!!! i taka prawda nikt mi nie powie ze 17-nastka w ciąży jest szczęśliwa !!! to prawda ciąża niszczy ciało i to jak !!!!! rozumiem że kobieta po 20 może mówić o tym jak ciąża jest wspaniała .....ale nie 17 letnia szczeniara bez pracy albo zależna od rodziców albo od chłopaka ....................... dziecko mówi jak piękne jest macierzyństwo .....

Gość Gość

Aby zregenerować swoje ciało zastosujcie produkty MAMA CARE od firmy Efektima.