Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulkaaa99

pyytankoo:)

Polecane posty

może wniesie cos to sprawy fakt , że ja nie miałąm kiedys forsy na koncie przez cały rok((((((( :classic_cool: )) oczywiscie podupadły moje wszyskie dalsze znajomosci,😭 moooże faktycznie cos mu teraz wypada cos wazengo(chyba że ma jakieś problemy? w które nie chce Cie wtaiemnicząć? ) ale tak naprawde to nie oszukujmy sie jeśli ktos chce ! i jeśli komus mocno zalezy to dałby w jakikolwiek sposób znać

tak jak pisze pechooowaaa...z facetami jest roniej.. niektorzy chca tylko wykorzystac..pobawic sie na krotka mete..wykorzystac cale twoje zaufanie..a potem..maja Cie w glebokim poszanowaniu.. ale sa tez tacy którym zalezy...tak wiec nie zalamuj sie..moze wkoncu uslyszysz ten dzwiek koma..i to bedzie es od niego :)

Gość ulkaaa99
no właśnie, gdyby mu zalezało, tak na 100% to by zrobi wszystko zeby sie jakos do mnie odezwac.. (ja go nie poznałam na czacie)

Gość ulkaaa99
wolałabym usłyszec NIE. nie chce sie łudzic ze moze odpisze..

nooo włąsnie koorfa!!!!! więć soczysty apel to wszytkich płci !! :) lepsza gorzka prawda przesdstawiona w delikatnty sposób niz wieczne niedomówienia!!!!!!!!! jasne przestawienie prawdy , ale nie stety wiekosc woli "niespalenie mostów" żeby w razieczego.. ::O:OI:O

Gość pechooowaaa
ja go poznalam na czacie...wiem wiem ...czat itp, ale wydawal sie inny...pisalam z nim codzien po kilka godzin..wysylal smsa ze jedzie juz z pracy i ze za 10 min bedzie na gg...codzien na dzien dobry smsa...a teraz co ??!!! cisza od ponad tygodnia...jest codzien na gg bo jest zawsze widoczny...chcialam do niego napisac ale jakos mi przykro bylo ze nie odpisal...na gg normalnie sie pozegnalismy jak codzien i nic nie wskazywalo ze juz sie nie odezwie...no i doszedl wczoraj czat...dlaczego pisal zupelnie co innego ?? jedno jest pewne cos sie podzialo...nie wiem czemu nie pisze...ale chyba juz mu nie zalezy...jest mi przykro...usunelam go z gg zeby nie widziec go ze jest :o

Gość pechooowaaa
no wlasnie...ja po spotkaniu pytalam sie go czy chce dalej pisac itp...napisal mi ze bylo calkiem ok i ze czemu by mial nie pisac dalej...napisal rowniez ze jestem fajna dziewczyna itp... tez chcialabym zeby mi np napisal cos w stylu ...sory ale nic z tego czy jakos tak...albo zeby napisal ze nie chce dalej pisac :o

Gość ulkaaa99
masz zupełnie inny problem niz ja.. ja sie z nim spotykałam, rozmawiałam, całowałam.. a teraz? a teraz nic,,,,

Gość pechooowaaa
ja sie tez z nim spotkalam no ale raz...bez calowania ale to spotkanie trwalo od 15 do 23... caly czas rozmawialismy nie bylo ani chwili przerwy, ciszy... a na gg pisalam codzien od 3 miesiecy po kilka godzin. moze to nie to samo ale jest mi przykro i czegos mi teraz brak... :(

Gość ulkaaa99
a ile masz lat? jesli moge wiedziec?:)

Gość pechooowaaa
25 a czemu pytasz ?

Gość ulkaaa99
tak z ciekawosc.. a on ile ma? miałas kiedy chłopaka na poważnie?

Gość pechooowaaa
on ma 27 ... mialam bylam z chlopakiem 3 lata a Ty ile masz lat ?

Gość ulkaaa99
ja mam 20

pechowa..skas to znam... no ale jak to sie mów..wszystko sie kiedys skonczy...tylko dobrze o tym wczesniej wiedziec.. milego wieczorku.. i trzymam kciuki..

Gość ulkaaa99
zycie jest popierdolone:(

Gość taki sobie chlopek
w druga strone to dziala tak samo wiec ;P nie tylko wy jestescie pokrzywdzone

Gość pechooowaaa
Mika0904 dziekuje i pozdrawiam :) ulkaaa99 wiek chyba nie ma tu nic do rzeczy...obie mamy podobna sytuacje...moze ten Twoj faktycznie cos musi przemyslec czy cos w tym stylu...moze jednak sie odezwie...czas pokaze...musisz byc cierpliwa...ja sie na pewno do tego "mojego" nie odezwe pierwsza...jestem bardzo zla na niego po wczorajszym czacie...klamal klamal i jeszcze raz klamal...tylko teraz sie zastanawiam kiedy...czy wczesniej mnie czy wczoraj na czacie :o

Gość ulkaaa99
ale my nie mówiemy ze to tlko faceci tak robią..heh

Gość ulkaaa99
a ajki to był czas? jesli seks czat, to za bardzo nie ma sie co dziwic:(

Gość ulkaaa99
nie czas tylko czat;p

Gość pechooowaaa
no cos Ty...nie sex czat :) zwykly czat regionalny... no wlasnie my nie mowimy ze tylko my cierpimy...ulkaaa99 zapodala temat...jest bardzo podobny do mojego wiec tez cos od siebie napisalam i tyle...wiem ze dziewczyny sa rozne tak samo jak i faceci ...