Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radosław wolf 34 warszawa

chyba lepiej jednak być biednym...

Polecane posty

KIedys nie miałem pracy, potem miałem bardzo slabo płatną, ale ZAWSZE miałem mnóstwo dziewczyn, oczywiscie zawsze bolało mnie to, ze ciągle potzrebne sa pieniadze a ja ich nie mam albo mam za malo. rok temu pomyslalem sobie: dość! zakładam frmę, skupiam sie tylko na niej zeby zrobic markę i zdobyc stalych klientów. Pracowalem wtedy jeszcze w urzędzie, jeszcze będac na etacie zalozylem firmę i tak ciągnąłem jakis czas. Przez 2 miesiace nędza, malo zleceń. pomyslalem sobie: nic to, nie udalo sie,ale dalem sobie slowo przeczekania pol roku. Po 2 miesiacach (akurat zaczynaly sie wakacje) zaczelo sie. Non stop zlecenia (branża konsultingowa, od razu mowie). Koledzy i koleżanki na wakacje, a ja rece pelne roboty.Zostawilem urząd, skupilem sie na firmie. I pierwszy raz zacząłem zarabiac takie pieniadze. Zatrudnilem nawet ludzi.Nie bede o dochodal pisał, bo zaraz posypią sie głosy ze zmyslam. W kazdym razie teraz stać mnie na wszystko. Po roku prowadzenia firmy mam fajne mieszkanie, auto. I .... jestem sam. Wszsycy gdzies sie porozchodzili, mają wlasne sprawy, nie mam kontaktu z nikim. A jak probuję go odnowić, to widac,ze ludzie zajęci swoimi sprawami. z nostalgią wspominam czasy gdy bylem biedny......

Teraz firma jest Twoją drugą połówką i to jej poświęcasz swój czas. A masz czas na hobby, masz czas na pasje ? Jak to jest z czasem, gdy ma się własny biznes na głowie ?

Gość bezrobotna agniecha bytom
dobrze ci tak ty zlodzieju na pewno kogos oszukales alboo okradles sukinsynu dlatego masz pieniądze bydlaku ty ja ci zycze zebys zdechł

mam duzo czasu, odkąd zatrudnilem kilka osób, hobby tez mam, lubie podróże duze i małe, spacery, dobre jedzenie (ale dbam o siebie, jestem szczupły), uprawiam sport: tenis, golf. Uwielbiam czytac, tańczyć. Jest duzo rzeczy które lubię robic.

Gość fifol
Nie odnawiaj starych kontaktów. Twoja mentalność się zmieniła, inaczej postrzegasz świat, starzy znajomi pewnie są w tym samym miejscu co przedtem. Powinieneś nawiązywać nowe kontakty, z ludźmi którzy doceniają to, że się coś osiągnęło, a nie zazdroszczą czy nawet bywają zawistni. Druga sprawa, że może faktyczne za mało czasu masz dla ludzi, choć ciężka praca na własny rachunek jest czynnikiem, który zmusza do ograniczenia lub nawet przerwania kontaktu ze znajomymi. A może Ty przez pieniądze zmieniłeś się w stosunku do ludzi, czasem nie zauważa się tego...?

Gość FREEpalestine
no, ale skoro skupiles sie na firmie, nie miales wolnego czasu to pewnie pourywaly sie kontakty albo nie miales czasu o nie dbac? i teraz nagle chcesz by wszystko bylo jak dawniej? znajomosci trzeba pielegnowac... poza tym to tez zalezy od wieku, jak ludzie sa singlami, nie maja pozakladanych rodzin to latwiej utrzymywac przyjaznie i je nawiazywac, pozniej ludzie sie zenia, rodza sie dzieci ty bys chcial by zawsze bylo tak samo? z wiekiem mniej rybek w akwarium, bo wiekszosc zajeta;)

ja jestem taki jak bylem. pamietam brak kasy, nie odwaliło mi. nie sadze zreby znajomi mi zazdroscili, bo przeciez nikt mi tego co mam nia dal. choc oczywiscie zauwazylem ten błysk woczach kumpli na widok auta,ale to raczej podziw niz zazdrosc. no i jak bylem tydzien w afryce to pojechalem z ludzmi z netu, bo jednak troche to kosztowalo.

najbardziej lubie czytać książki dla dzieci gdzie jes mało liter i tańczyć na rurze

slaby podszyw

Gość dscfac
ha ha jak dla mnie był mocny ale jak kto woli :P :classic_cool:

jem kupełe, lubie to

wczoraj ssałem ojca, dziwny miala smak jego sperma, jakby czosnkowy, to dziwne zawsze ma smak cebulowy

Gość dscfac
oooo raz pochwalić podszywa i juz sie rozkokosi :classic_cool:

w pogoni za kasa czesto traci sie osoby ktore nas otaczaja, wiec kasa tak naprawde szczescia nie daje tylko z pozoru

Gość podszywaczy jest kilku:)

Gość dscfac
A JA jestem tylko jedna :P wyjatkowa i niepowtarzalna :classic_cool: