Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska. . .

Jak myślicie czy faceci. . .??

Polecane posty

Gość Ciekawska. . .

są materialistami? Czy wolą spotykac się z brzydszą a bogatszą panną czy biedną , a super fajną?? Jak to jest z wami Panowie? Chcecie się dobrze ustawic wiąrząc sie z nadzianą dziewczyna??

Gość motototo
jak jestes taka ciekawska, to zainteresuj sie slownikiem ortograficznym:o

Gość Pan na nią
Zdecydowanie z biedną i fajną laską. Taką to ze świecą szukać :D

Gość Ciekawska. . .
a co masz do mojej ortografii cwaniaku????????????????

Gość Wolvfram
ta panna tego majątku nie stworzyła i nie wyprodukowała , to że pochodzi z majętnej rodziny nie znaczy nic , często jest rozkapryszona i uważa się za księżniczkę z bajki a tak naprawdę buisnes prowadził do tej pory dziadek z ojcem i to od nich zależy tak naprawdę , którego absztyfikanta zaakceptują ale zrzucą ze schodów a panna to ma tyle do powiedzenia co Żyd w Oświęcimiu :)

Gość motototo
wiąRZąc??:o:o

Gość Ciekawska. . .
Wolvfram : masz rację, ale zdarzają się faceci, którzy tylko myślą jak dostac się do takiej rodziny i obedrzec tych bogali z kaski, potem rozwód... majątek na pół i Baj Baj:/

Ciekawska. . . -> pół na pół idzie to czego się dorobili po ślubie to co przed jest nietykalne przez drugą osobę ;p

Gość Wolvfram
kobiety również tak myślą o ślubie z majętnym facetem i aby pożyć fajnie ale gdy facetowi się nagle wylew albo zawał przydarzy i buisnes pada na twarz to kobieta ucieka jak szczur z tonącego okrętu z wypchaną torbą biżu i wyposażeniem mieszkania a buisnes niech się wali :(

Gość aaaaaaaa----------
motototo-- nie cwaniakuj ośle :p koń ma cztery nogi i tez sie potknie:D

Gość Ciekawska. . .
:( to chyba wszystko ma się człowiekiem. . . I jest nam chyba przeznaczone z kim mamy byc, więc nie przewidzimy czy będzie to materlilista czy nie:/ Czasem z Aniołka robi się diabełek i na odwrót, heh. Ale według mnie jedną z największych wad jest to ze człowiek jest materialistą!!! To jest Bleeee i Fuuuuj! :-/

Gość Ciekawska. . .
aaaaaaaa---------- : dzięki za wsawiennictwo, heh. :) Moja ortografia może nie jest najwspanialsza, ale i zła nie jest ,więc odczepcie się!! :P

Gość Ciekawska. . .
Człowie z natury jest dobry.... tylko jest skażony cywilizacją! :/

Gość Wolvfram
powiedziałbym tak : materialistami jest większość ludzi , ponieważ pracujemy dla pieniędzy i aby było za co żyć , raz pod wozem - raz na wozie , ale nigdy nie nastawiałem się aby nawet myśleć o podrywaniu panny z zamku albo jakiegoś pałacu , nie dla mnie taka panna , niech sobie poszuka bogatego księcia z bajki o księciach , nie dla mnie taka leniwa żona natomiast już tak było, że pracowałem w zakładzie stolarskim i zakładzie mechanicznym, blacharskim ....;. gdzie właściciele mieli bardzo ładne córki ale żadna z nich nie nadawała się na żonę, za bardzo były rozpieszczone i wszystko chciały i dostawały , nie dla mnie takie kobiety wolałem się nauczyć zawodu aby własny buisnes prowadzić :)

Gość Ciekawska. . .
Wolvfram : Heh;P Jaki uczciwy człowiek z Ciebie, bardzo ładnie:) Niestety każdy człowiek jest inny i każdy ma inne patrzenie na świat... Ty nie chciałbyś bogatej LALI... a inni tylko za takimi oglądają się,żeby w przyszłości mieszkac w willi i jezdzic po wycieczkach i lezec do góry brzuchem:(

Gość Ciekawska. . .
męska pomarańcza : NIE CWANIAKUJ :P

Gość Wolvfram
ale to nie jest żadna sztuka być uzależnionym od żony i od dziadka żony i czekać aż coś nowego wymyślą i być zależny od kogoś licząc, że jakiś pieniądz skapnie na piwo wolę być na swoim i czuję, że będac na swoim jestem pewny swojego a przy okazji panna z bogatego domu może się zgodzić na zaproszenie na kawę :)

Gość rozsądny
a dlaczego taki podział - bogata/brzydka, biedna/piękna? nie może być majętna I atrakacyjna? a czasem facet wybierze mniej urodziwą i ze 100zł na koncie, ale za to bardzo miłą, ciekawą itd.

Gość Ciekawska. . .
To nie podział tylko przykład! :p