Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudaaaga

nie wiem

Polecane posty

Gość rudaaaga

od ponad 2 lat nikogo nie mam, byly lekkie przygpdy w tym czasie ale nic na dluzej niż 2-3 spotkania. boje sie związków, boje się że bede musiala podporządkować swoje życie komuś drugiemu że będę uwiązana...z drugiej jednak strony ostatnio czuje właśnie taką potrzebe. prócz paru którzy mnie pociągają i jestem z nimi na neutralnej może lekko zbarwionej związkiem drodze jest też mój ostatni chłopak...ktory przez caly czas gdzies się przewija przez moje życie i mój przyjaciel. z tym 1 nie łączy mnie dużo, nic wspólnego tylko niekończące sie rozmowy i zrozumienie i dobre samopoczucie w swoim towarzystwie, ten 2 to wieloletni przyjaciel zawsze traktowany jak przyjaciółka, do pogadania pośmiania pocieszenia teraz jednak coraz częściej jest ochota na spróbowanie czegoś więcej jednak gdy już chce to zrobić widze przed oczami koniec naszej przyjaźni. mój problem jest taki że nie mam ochoty, ne lubie ciągnąć kilka znajomości prowadzących do związku a nie wiem na kogo...się zdecydować. na prawde nie wiem!

Gość Adrian 30 Żoliborz
a co znaczy określenie: "na prawdę"

Gość rudaaaga
naprawdę*