Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabunek

smutne mamy

Polecane posty

Gość zabunek

Kiedy partner nie rozumie, że cały dzień z dzieckiem jest ciężko. A teścowa, na słowa rozpaczy, bo czaasami nie wiadomo co zrobić, mówi po kątach żeś wyrodna matka, napisz coś tutaj... Och, mnie jest bardzo ciężko, zwłaszcza że jestem jeszcze mloda i chyba chciałabym coś przeżyć... na razie wszystko sie hamuje.. Czy jestem tu sama ?

to i ja dolacze u mnie troszke inny powod ale to pozniej...

Gość zabunek
Och często jest ciężko.. Najgorzej gdy juz się coś zaplanuje i wszystko pal diabli, bo dziecko spać nie chce.. I nie ma kto z nim posiedzieć. Ojojoj.. czasami mam wrazenie, ze na prawde jestem wyrodną matką...

tez bylam mloda mialam dwoje dzieci i 23 lata teraz sa juz duzi ale problemow jest nie mniej tylko inne...

Gość jakiś typ
Bo co:o Bo dziecku się chce spać? :o A co ma twoje dłuższe siedzenie do tego, że jesteś wyrodną matką? Pie.rdoły pociskasz :o Temat też niespójny:o Niewiadomo dokładnie o co halo:o Czy o teściową czy męża czy co:o Weź te zdania złóż w porządny text :o

Gość zabunek
Nie wyobrazam sobie teraz innych problemow niz niewyparzne butelki i brudne pieluszki. To mnie chyba przerosło. Bo innego świata i życia na razie nie mam i nie widze..

Gość jakiś typ
A to dlatego, że nie potrafisz sobie czasu zorganizować ;)

Gość zabunek
nie chce krytyki tylko wsparcia jako takiego. więc jeśli nie masz nic do powiedzenia to żegnam.

Nie chce Cie martwic ale po butelkach przyjdzie czas na inne rzeczy...a ja marze o butelkach i pieluchach i nic...:(