Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina27lat

ale jestem IDIOTKĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość karolina27lat

nie chciałam jechać do teściów na weekend a mąż ciągle nalegał, więc ja na szybkiego powiedziałam że jego ojciec jest zboczony w stosunku do mnie... mąż opieprzył swojego ojca i się do niego nie odzywa a jego ojciec nie wie o co biega... teraz mi powiedział że nie będzie mnie narażał na takie sytuacje... co zrobić? Głupio i teraz

Gość karolina27lat
no czasami mnie adorował ale tylko tyle, tylko oczywiście wtedy jak mąż nie słyszał,

Gość Andzelika polo
ja bym sie tam z tesciem przespała przynajmniej tesciowce bym na zlosc zrobila :)

Gość karolina27lat
ale teść nigdy nie mówił nic na temat sexu czy cos w tym stylu... bardziej żarty na poziomie, jest osobą szanowaną, nie wiem czemu tak zrobiłam... chciałam poprostu zostać w mieszkanku z mężem

Gość karolina27lat
on nie świntoszył, zrobiłam tak aby nie jechać do teściów... nie lubie ciągle rozmawiać z teściową filozofem ... mąż mnie teraz ciągle przeprasza za ojca a mi głupio

Gość karolina27lat
no myśle że powinnam to zrobić i powiedzieć mężowi... tylko jak to zrobić, jak wytłumaczyć swoje postępowanie

Gość karolina27lat
mąż mnie przeprasza za ojca a to jego bratu czasem obciągne tylko jak nikt nie widzi, jak ostatnio siedziałam koło wujka Staszka n rodzinnej iprezie to pod stołem mu pieściłam ręką, podem udałam ze upadł mi widelec pod stół jak sie schyliłam to zrobiłam mu lodzika

na glupote nie ma ratunku jestes zwykla glupia baba Staruszek zapewne cieszyl sie z odwiedzin syna a Ty jeszcze ich ze soba poklucilas Teraz bidula nie bedzie mogl zasnac przez kilka dni moze nawet dostanie zawal :/

Gość karolina27lat
ja wiem że zrobiłam ogromną głupotę... no ale czasem tak bywa... teścia musze jutro przeprosić i wiem że nie będzie miał żalu, albo nawet dzis to zrobie, boje się tylko reakcji męża, może się rozpłacze to musi pomóc