Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojtek_ck

problem w zwiazku

Polecane posty

Gość wojtek_ck

Witam. Poznałem jakiś czas temu pewną dziewczynę. Od niedawna jesteśmy razem, jednak muszę przyznać że mimo ze mam 23 lata to nie mam dużego doświadczenia w zwiazkach. Często bywa tak, że nie rozumiemy się nawzajem, czasami nie wiem jak postepowac w niektórych sytuacjach, robię rzeczy które mi wydają się dobre ale okazuje się że ją denerwują. Proszę o jakieś rady z góry dzieki, pozdrawiam

Gość degrengolada z polewą
Bardzo rzadko się zdarza, że ludzie od samego początku pasują do siebie idealnie i wszystko ładnie w związku się układa. Zazwyczaj trzeba się dotrzeć, co związane jest niejednokrotnie z kłótniami i ranieniem siebie nawzajem. Czasem trwa to dość długo, ale jeśli wam na sobie zależy, to warto. Powodzenia życzę :)

Witam. Jeśli masz jakiś problem w zwiazku pisz śmiało, postaram się pomóc, doradzić. Jestem psychologiem, teraz mam dużo wolnego czasu :) gg 25175686 pozdrawiam

W związkach bardzo często brakuje rozmów, a to one są kluczem do rozwiązywania problemów. ZAWSZE pojawia się nutka nieporozumienia, nawet w przypadku par, które twierdzą, że znają się jak łyse konie. Dlaczego? Dlatego, że wciąż stykamy się w życiu z nowymi, niekiedy trudnymi, sytuacjami. Dlatego jeśli masz wątpliwości- pytaj partnerkę, czy jej TO będzie odpowiadać. Kobietki mają to do siebie, że niekiedy przeżywają coś za bardzo, ale taka już nasza natura. Jesteśmy bardzo wrażliwe, a w nowych związkach często i strachliwe. Myślę, że to dlatego, że tak bardzo pragniemy tej pięknej miłości. Jeśli ją coś rozzłości- postaraj się jej to wszystko na spokojnie wyjaśnić. NIGDY nie uciekaj od rozmów- bo to najgorsze co może być i szybko zmiażdży Wasze uczucie.

Gość wojtek_ck
Chcialbym bardzo podziekować pani Marcie, za świetne wskazówki i porady:) Już dzisiaj zaczałem je wprowadzac w zycie i jak najbardziej skutkują ;) Polecam wszsytkim rozmowe :)

Gość maciek91
ja również polecam panią Marte :) wspaniała kobieta, uświadomiła mi jak postępować w związku aby dobrze układało mi sie z moją drugą połówką ;)

Gość __Mariolka20
a ja chciałam dodać że jak jest jakieś nieporozumienie miedzy partnerami w związku lub tez jakieś ważniejsze sprawy do ustalenia, to nie warto próbować rozwiązywać sprawy poprzez smsy czy gadu gadu, tylko najlepiej się spotkać i porozmawiać w 4 oczy. w moim przypadku rozmowy przez komunikatory / telefon kończą się zawsze jeszcze większą kłótnią...