Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce umrzeć..........

Chce umrzeć............

Polecane posty

Gość chce umrzeć..........

Gość Chcę umrzeć...................
Wiele razy kiedyś próbowałam ... odratowali Mnie... a teraz znowu tak bardzo chce :( ale już nie mogę...

Gość nocuń
teraz deski sosnowe są w cenie i coś o tym wiem jako właściciel tartaku

Gość cdhggfyds
jesteście do bani może dzięki wam ten ktoś naprawdę to zrobi. czemu chcesz umrzeć?

Gość cdhggfyds
chcesz pogadać o tym, to znaczy że potrzebujesz pomocy,powiedz o co chodzi?

To może tak w skrocie opisze... 1.Jak mialam 13 lat zostalam zgwalocona wtedy pierwszy raz chcialam sie zabic. 2. potem nie moglam wytrzymac w domu z ojcem alkoholikiem ktory ciagle mnie bil i znowu probowalam :(. 3. dlugo po gwalcie nie moglam dosc do siebie wkoncu po latach poznalam męża ... opisywalam kiedys tutaj moja historie... iKiedy bylam w ciazy dowiedzialam sie ze zdradza mnie z 15 latka ... moj swiat sie zwalil ... potem zaczal mnie bic ... a ja nie potrafilam go zostawic nie mialam gdzie pojsc... Na KAFE poradzili mi zeby zalozyc niebieska karte ...

zalozylam :( . ale policjantka powiedziala mi odrazu ze jezeli ciagle bede mowic ze maz mnie bije to sprawa trafi do sadu rodzinnego bo dziecko nie moze zyc w takich warunkach... wiec odpuscilam... dalej zyje w zwiazku w ktorym jestem ponizana i nie mam juz sil tak zyc. nie mam gdzie pojsc :(

Gość cdhggfyds
to przykre, a jak teraz przedstawia się twoja sytuacja,mieszkasz z mężem?

Gość cdhggfyds
a rodzina?mama?gdzie jest.

teraz nie moge sie zabic... moj synek ma 20 miesiecy nie moge zostawic go samego :( . Pogodzilam sie juz z tym ze zawsze bede dla wszystkich szmata ... ale moj syn zaczyna juz duzo rozumiec i na to wszystko patrzy .... teraz przyszlo lato :(. Wiele facetow mnie podrywa a ja nawet bym chciala zaczac nowe zycie... z buzi jestem dosyc ladna ale po ciazy wygladam strasznie .... operacja kosztuje 10 tys a ja w zyciu nie bede miec takich pieniedzy ... i zaden facet juz mnie n ie zechce :( zaden mnie takiej nie zaakceptuje :(

Gość ksiezna zwykla
napisz do mnie moze jakos razem bedzie razniej moj meil justyna__100@wp.pl dwa podkreslacze razem sa w adresie. czekam na wiadomosc

Gość kochana bedzie dobrze
Idz nawet do zakonu ;) uwierz ze bedzie ok i zobaczysz ze bedzie pozdrawiam Cie niestety dopisalabym jeszcze cos, ale musze isc ;/;/ jutro wejde.. trzymaj się:*

Mam tylko jedną znajomą ktora moglaby zostac mi z dzieckiem ale zyje w bardzo kiepskich warunkach i jak zostawie tam dziecko to moj maz zglosi to do opieki on nie pozwoli mi odejsc i zawsze bedzie podkladal mi nogi ... gdy bylam mloda uciekalam z domu ... myslalam ze wreszcie bede miala ten wymarzony dom :( mam dosyc uciekania :(

Gość ksiezna zwykla
z jakiego woj jestes?

Gość kochana bedzie dobrze
skoro cie podrywaja tzn ze im sie podobasz korzystaj z okazji

Gość Nymtos
a teraz pomyśl sobie, że się urodziłaś po raz drugi tak jak ja po śmirci klinicznej i po wypadku i ludziska walczą o to aby żyć i przeżyć nawet z jedną nerką szkoda , że zdrowi rzucają się pod koła pociągu bohaterem jest ten/ta , któa chce żyć i swoje sprawy rozwiązuje, śmierć nagła do niczego nie prowadzi o osobie, która rzuciła się na linę mówią wprost, że tchórz

Dzikiwaz sposobow jets wiele ale mam dziecko o ktore musze dbac ...

Gość Ja:P
musisz żyć dla swojego synka, jak coś ci się stanie to bedzie go ojciec wychowywał a tego chyba nie chcesz

kochana daj spokuj pomyśl co sie stanie z twoim dzieckiem jak ciebie zabraknie. ty nie możesz uzyskać od nikogo pomocy a co ono zrobi bo napewno w tej sytuacji nie dostanie jej od ojca. bądz silna a z czasem wszystko sie ułozy. znam kilka takich przypadków jak twój . pomyśl o bliskich.

ale ja juz nie mam sil :( zaczelam pic .... kolezanki sie odwracaja bo maz jest do nich agresywny ... nie mam nikogo ...nie mam sily , nie moge juz