Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce umrzeć..........

Chce umrzeć............

Polecane posty

Gość ksiezna zwykla
hej napisz do mnie tez mam synka 17mcy

jak mówisz tak zrób - otrząsnij się i nie myśl o głupotach tylko się za pracą rozzglądnij

Gość Chcę umrzeć...................
nie mam bliskich :(. alimenty to zamalo ... dostane 300 zl ... a musze stad uciec... musze miec dom w gre wchodzi tylko wynajem jak mam to wszystko utrzymac sama ?

Gość cdhggfyds
a próbowałaś w opiece społecznej?pamiętaj,że prawo jest po stronie matki.oni powinni ci pomóc z mieszkaniem,są ośrodki dla takich maltretowanych matek z dziećmi.Złóż pozew o rozwód lub zasądź go o alimenty dla siebie i dziecka,w ten sposób się utrzymasz póki mały się nie odchowa.

ksiezna nie mam gdzie do ciebie napisac :(. dziecka nie mam, z kim zostawic :( chcialabym isc do pracy odetchnac... zajac sie czyms innym ...

Gość matka miejadka
ja też mam córeczke z gwałtu tez nie mam różowo.rowniez mam za soba probe samobojcza ale dla mojej malenkiej 18mcOLIWI jestem zniesc wszystko wez SIE W GARSC KOBIETO twoj maly cie potrzebuje i przestan sie uzalac nad soba bo tylko w doly popadniesz 1Spojrz na niego słodko spi prawda? Awiec sie wez za życie i zrob cos z tym.

w swietle prawa on jets bezrobotny wiec alimenty beda marne ... a najsmieszniejsze jets to ze te osrodki to klamstwo tam mozna mieszkac przez miesiac a potem placic 600zl miesiecznie to prawie to samo co wynajem :(

całe życie sie mecze :( to jakis obled najpierw gwalt potem ojciec teraz maz ...

z boku to wszysttko takie proste ... ale ja naprawde probowalam na wiele sposobow :(. nie moge patrzec na siebie w lustrze :(

Gość cdhggfyds
z jakiego województwa jesteś?

wielkopolskie - poznan

nowa gracha -------------nierozumiem

Gość nowa gracha
23.04-Pomyłka

jestem skazana na takie zycie :(

Gość cdhggfyds
a jakbyś miała ofertę pracę w warszawie,to przyjechałabyś tu?

szczerze nie wiem :(

Gość cdhggfyds
bo praca jest,legalna w sklepie bądź na produkcji niezłe zarobki ubezpieczenie pełen etat.

Gość Cagy
Nie, nie jesteś! Ale musisz się wziąć w garść. Jest dużo ludzi dobrej woli, idz do opieki społecznej, a pobicia musisz zgłaszać na policję! Nie zabiorą Ci dziecka, jeśli jesteś dobrą matką. Status materialny to nie wszystko

ja juz sie boje wszytskiego . boje sie jechac do warszawy boje sie podjac jakie kolwiek kroki :( co kolwiek zrobie nie bede miala juz tutaj powortu a nie chce miec jeszcze gorzej ... syn ma tutaj dobrze ... nie hce zeby nie mial co jesc ... wiem cos o tym ...

Gość cdhggfyds
Jakby co daj znać na priv omadzia5@op.pl

Gość cdhggfyds
jeśli będziesz chciała pogadać o czymś.

dziekuje :). Wczoraj co Mi sie stalo z netem i nie moglam pisac :(

Gość glos prawdy
ta fotka ktora pokazalas- wybacz mi szczerosc ale to wyglada strasznie naprawde ci wspolczuje ze ciaza cie tak oszpecila na cale zycie

Mam lustro ... wiec wiem jak to wyglada :( Niby wygląd nie ejst ważny ale jednak w takich sytuacjach jest ... Najgorszemu wrogowi tego nie życze... wstyd na plazy ... przed lekarzem wszedzie...

Gość glos prawdy
Moge cie zapytac jak odzywialas sie w ciazy? czy przytylas tylko od samej ciazy czy tez mialas duzy apetyt i jadlas?

przed ciążą ważyłam 47 kg i bardzo chciałam przytyc do 50 kg jednak nigdy nie miałam tendencji do tycia i objadałam sie po nocach i waga ani nie drgnęła w góre... W ciąży to tak różnie jak miałam nacos ochote to jadłam... ale najczęściej to były owoce albo lody ... Troszkę też ja zawiniłam :(. przed ciąża prowadziłam dosyć aktywny tryb zycia. A W Ciąży ? niestety mój dzień wyglądał tak ze wstawałam o 10 robiłam śniadanie szłam sie wykompac itd. wsiadałam w auto i praktycznie do 22 siedziałam za kierownicą ... jedyny mój ruch to był z auta do toalety albo właśnie do sklepu po jakąś przekąske... Wiec moze w ciągu dnia przeszłam 500m :(. potem wracalam do domu i szłam spac i to bylo wszystko :(. Mysle ze brak ruchu tak mnie wyniszczył :(. Kobiety którę prowadzą normalny tryb życia aż tak duzo nie tyja ... bo wiadomo w domu trzeba posprzatac... zawsze to jets jakis ruch , zakupy musza zrobic a to juz ejst jakis spacer i dzwiganie zakupow... a ja takich obowiazkow nie mialam :(, wiec jest do duza moja wina :( i byłam tak naiwna ze myslałam ze jak urodze to moje ciało wróci do normalnosci... Myslałam ze kilka tygodni znowu bede chudzina i bede chciala przytyc niestety skonczylo sie tylko na marzeniach :). do tej pory schudłam prawie 30 kg :) jeszcze troche mi zostalo :( ale niestety tego ca mam na brzuchu nie jestem wstanie zmienic zadna silownia ani żadna dieta :(. Tylko chirurg plastyczny moze mi pomoc a i tak nie zawsze jets taki efekt zeby moznabylo paradowac na plazy :(. ale mam nadzeje ze chociaz bedzie duzo mnie widoczne ze nie bede budzić obrzydzenia we wszystkich :( bo naprawde nie ma w tym nic przyjemnego :(.

idz do psychologa pomoze ci , i glowa do gory, bog cie kocha, nie zabijaj sie , nie marnuj zycia ktore bog ci dal , glowa do gory. !

Nie jesteś sama. Zobacz ilu ludzi chce Ci pomoc. Musisz podjąć konkretne i zdecydowane kroki by odmienić swoje życie. Niektórym szczęście nie dopisuje, dlatego trzeba bronić się przed przeznaczeniem ile sił, rękami i nogami. Pierwszym krokiem jest wizyta u lekarza psychiatry lub psychologa. Sądzę iż cierpisz na depresję... Potrzebujesz fachowej pomocy. Jeśli osiągniesz już tyle - to bardzo wiele. Masz dla kogo życ. To piękne. Wielu ludzi nie ma takiego szczęścia. Uwierz mi ! Najlepszym sposobem na walkę z depresją jest likwidacja jej czynnikow.. Odejdź od męza.. i tak gorzej już nie będzie. Alimentów może nie dostaniesz wiele, myślę że około pięciu stów. Ale kasa to nie jest największy problem. Do pracy zawsze Cię gdzies przyjmią. Ile dzieciątko ma lat ?