Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dont know

Pytanie do dziewic powyżej 20tki

Polecane posty

Gość dont know

Czy odczuwacie "pewne"potrzeby,a jeśli tak,to jak sobe z tym radzicie?Nie mam tu na myśli tylko seksu,ale też bliskość drugiej osoby,dotyk itd.Ja przyznam szczerze,że od pewnego czasu mam na tym tle niemal obsesję,w kólko o tym myślę,niemal na każdego faceta patrzę pod tym kątem i nawet podobają mi się tacy,którzy wcale nie są fajni :O Nie wiem jak sobie z tym poradzić

Gość raz ale dwa
nie masz faceta? to poszukaj ale nie wskakuj do łóżka pierwszemu lepszemu. Jeśli pierwszy raz przeżyjesz to z osobą którą pokochasz, nie będziesz miała się czego wstydzić z perspektywy czasu.

Gość dont know
Właśnie w tym problem,że nie mogę znaleźć odpowiedniego dla siebie faceta.Ja nawet nie chcę sie całować z kimś,do kogo nic nie czuję.Dlatego muszę sobie poradzić z biologa jakoś inaczej.Tylko jak?

Myślę że to prowo,bo nie słyszałem o kobiecie co by jej seksu brakowało:o gdybyś była facetem to wtedy to normalne ale jako kobieta to po prostu jest niemożliwe żebyś często myślała o seksie.:o

Gość dont know
Niby dlaczego?Myślisz,ze tylko faceci czują zew natury?

Myślę że tylko facetom na tym zależy,a kobiety to zachęty potrzebuja czułych słów,atmosfery i jeszcze innych niepotrzebnych rzeczy,sorry ale nie wierzę w takie coś że idziesz sobie drogą i masz ochotę na sex z facetem którego nie znasz.

Gość pięknotek
tia baby potrzebują tej całej zbędnej otoczki tirlikania do uszka świeczuszek i nastroju a my tak po prostu wolimy łupu cupu łupu cupu i spać a one by jeszcze potem przytulania chciały i kolejnego tirlikania o miłości :D

ja sobie radzę świetnie :D uruchom swoje palce, a wkrótce faceci wydadzą ci się totalnie bezużyteczni :P

Gość powiem szczerze zeeee
nie brak mi seksu, a tym bardziej 'czułości' bo nie wierzę w żadną pos.raną miłość i nie uwierzę nigdy i nie chcę mieć bliskiej osoby, jeśli już to tylko wolne związki wchodzą w grę

anomaIia- Rozumiem że ty nie masz ochoty na faceta?Tylko że jak się masturbujesz to chyba musisz sobie tego faceta wyobrazić?Czyli jednak myślisz o seksie z facetem?Bo tak sobie myślę że jak byś nie myślała o facecie to z orgazmu nici,no chyba ze masz dewiację seksualna polegającej na homoseksualiźmie

kiedy ja miałam 20 lat też miewałam takie obsesje. Skończyły sie one zaraz po tym jak moją przyjaciołke brutalnie zgwałciło 3 męzczyzn. Wtedy nabyłam wstretu do obcych gości którzy patrzyli sie na mnie, mijali mnie na ulicy, zapragnełam miec tylko jednego własnego który sobie na mnie zasłuzy

Gość do PGR
Nie do końca masz rację. Ja mam 20 lat, jestem dziewicą, i są takie dni i tygodnie (pewnie kwestia cyklu itd), kiedy mam ogromną chęć. Nie na czułe słówka, pocałunki i przytulanie, ale na ostry seks. Codziennie myślę o seksie mimo, że jeszcze go nie doświadczyłam

Gość czasem mam
oj ciężko szukam faceta ale masturbacja też sprawia satysfakcje spróbuj :D

anomaIia-No cóż,ty wiesz w końcu najlepiej,a nie wolała byś żeby ci to facet robił?Swoją drogą to dziwne że nie potrzebujesz innych bądźców jak tylko dotyk.

Gość dont know
Ale to mi nie wystarcza,to tylko rozładowuje napięcie,a właśne gdze czułość?Tego mi najbardziej brakuje,że nikt mnie nie dotyka,nie przytula... To nie jest tak,że myślę o seksie z facetem mijanym na ulicy,ja tylko fantazjuję na ten temat,ale wiem,ze nigdy takie fantazje nie zostaną spełnione

do PGR-Nie mówię że mam rację,w końcu kobieta nie jestem,tylko dziwi mnie to że skoro masz ochotę na seks to czemu go po prostu nie uprawiasz?Jak ja jestem głodny to idę coś zjeść a jak chce mi sie seksu to chętnie bym jaką pannę zaliczył ale każda chce żeby z nią chodzić przynajmniej kilka miesięcy,a wtedy to już mi się odechce seksu;)

anomaIia-A czy żeby napić się piwa to trzeba mieć browar?Wiesz ile jest facetów którzy by ci pomogli w tych sprawach?

Gość ja jestem dziewicą
i nie potrzebuje żadnych bodźców, nie wszyscy muszą uprawiać seks tak samo jak nie wszyscy muszą jeść mięso, ja nie robie ani jednego ani drugiego, nie pale papierosów, za to codziennie biegam, dużo czytam i spie, poza tym dużo pracuję, nie miałabym czasu na seks, myśle ze są przyjemniejsze rzeczy w życiu i nie tak brudne jak seks

" le każda chce żeby z nią chodzić przynajmniej kilka miesięcy " tworzysz sobie problemy, w necie codziennie tysiące ludzi w naszym kraju umawia się na seks - więc ty pewnie też możesz :P

Gość najlepiej to miec luksusowa
dziwke i po problemie bo na dobra sprawe kobiety sa zbedne :D

" myśle ze są przyjemniejsze rzeczy w życiu i nie tak brudne jak seks " no wiesz, przed seksem można się wykąpać, naprawdę... :D

" najlepiej to miec luksusowa dziwke i po problemie bo na dobra sprawe kobiety sa zbedne " a dziwka to nie kobieta? :P

anomaIia-Ale ja nie uznaje seksu za pieniądze

Gość tez kobieta aleee
nie wymaga od ciebie xxxxx rzeczy po czym ci da :classic_cool:

za pieniądze? przecież umawiają się za darmo na chatach, portalach towarzyskich etc. nie wiedzialeś o tym? :P

anomaIia-A tak na poważnie to można wiedzieć czemu jesteś jeszcze dziewicą i nie masz faceta?

" tez kobieta aleee nie wymaga od ciebie xxxxx rzeczy po czym ci da " kobiety o mentalności dziwki też nie wymagają. a prostytutka to jednak 150-200 zł za godzinkę weźmie, chociaż nie wiem, jakie teraz są stawki.