Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas przemyslen

Prosze wszystkich o rade ...

Polecane posty

Gość czas przemyslen

Witam wszystkich . Pisze tutaj poniewaz chcialabym poznac opinie innych osób, jak to wygląda z innego punktu widzenia . .. nie mojego. No to może zaczne od tego ze jestem z chłopakiem rok i 2 miesiące.. Ostatnio odkąd zaczęły się wakacje cały czas się kłócimy i nie dogadujemy...szczerze już mam tego..tylko ze z nim zle a bez niego gorzej.. Czasem mam momenty ze chce rzucić go żyć sowim życiem. On sie tez dziwnie zachowuje..nie ma juz czułych słów tego strania sie o mnie..jak ja do niego nie napisze to on rzadko kiedy sie odezwie, chamskie odzywki i w ogole takie lekceważenie mnie...czały czas mi brakuje "czegoś" w tym związku... brak mi takiego prawdziwego szczęścia... mam dość tej rutyny... Nie moge powiedziec ze go nie kocham .. nie wiem jakie sa moje uczucia... Co Wy o tym sądzicie?

Gość czas przemyslen
ale czo to dobrze, że ma na imię Fafik?

Gość czas przemyslen
do tego każe mi obciągać nawet jak jesteśmy w towarzystwie

Gość czas przemyslen
w ogole swientnie ze sie ktoś za mnie podszywa ! Jak nie masz gdzie głupot pisac to sobie do kolegów napisz a nie tu .. ps. do wszytskich,. te głupie wypowiedzi to nie ja

Gość czas przemyslen
jeszcze te smrody zamyka w słoikach po musztardzie i grozi mi później ze puści gaz musztardowy

Gość czas przemyslen
ukradkiem odkręcam te słoiki i wącham ile mogę :P

Gość czas przemyslen
halooo! wszyscy!! jesteście tu?!!! czy ktoś mnie słyszy!!!!!!! o jak dużo was czyta i odpisuje na mój topik dziękuje za porady jetseście kochani

Gość czas przemyslen
gadam sama do siebie... idę do lekarza :(

Gość taka ta czarna
Zróbcie sobie dłuższą rozłąke,odpocznijcie od siebie

Gość czas przemyslen
Curva, lekarz się też pode mnie podszywa :(

Gość czas przemyslen
teraz to juz psychiatra śpi, może nie bede go dziś budzić? co o tym myślicie, wybiore sie do niego jutro a dziś jeszcze sie pozaciągam gazem musztardowym, jakoś przetrwam do jutra

Gość taka ta czarna
ja się właśnie rozeszłam z moim Burkiem

Gość taka ta czarna
teraz jestem z Azorem :)

Gość taka ta czarna
dobrze, że Fafik nie czyta

Gość na morzu burza hula i wieje
Sama pomyśl, że jeśli tobie nie zależało by na chłopie to byś nie dzwoniła, kłóciłabyś się i prowokowała awantury. On to robi. Zacznij go śledzić, trochę mniej miej dla niego zaufania - a odpowiedź uzyskasz po pierwszym tygodniu śledzenia jego kroków. Ja była głupia i nie sledziłam. Zerwałam z nim. Po roku znowu się zeszlismy. On chciał. Zaczęło mu zależeć na mnie, udałam że i mi też. Podpuszczałam go na zwierzenia. Udawałam, że biorę jego stronę i podziwiam go że tak mnie zwodził. Przyznał się, że pieniądze nasze wspólne podkradał, robił szwindlę z bankiem. Włoczył się do kochanek, wtedy kiedy to był na siłowni, albo praca mu się wydłużała. Kochanki nocowały w naszym domu, kiedy to ja nieświadoma wyjeżdżałam na zaoczne studia co dwa tygodnie na weekendy. Bardzo interesowałam się jego podwójnym życiem, które to mi zaczął opowiadać, gdy ponownie się zeszliśmy. Mieszkałam z nim znowu ponad pół roku i wszystko z niego wyciągnęłam. Nie dziwię mu się do dziś, że atk durnej, łatwowiernej debilki to nie spotkał już nigdy po mnie i dlatego chciał wrócić do mnie. I tu był jego błąd. Ja wróciłasm do niego z zemsty. Chciałam się dowiedzieć prawdy. Dowiedziałam się jak naprawdę przebiegał nasz związek. Teraz wiem, że nigdy nie wolno wierzyć na słowo własnemu mężczyźnie. Sprawdź go jak jest naprawdę, będą jeszcze w związku z nim.

po roku? to rzeczywiscie szybko sie wdarła rutyna w wasz związek, starajcie się, rozmawiajcie ROZMAWIAJCIE I JESZCZE RAZ ROZMAWIAJCIE są wakacje zaszalejcie rozerwijcie się tak aby jakas przygoda wygonila ta rutynę:) powidzenia

Gość czas przemyslen
ALe on sie zrobił jakis dziwki ;/ Taki nie towarzyski ... ze swoimi kumplami posiedzi czasem i tyle..