Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gardzę wami i już

Gardzę ludźmi religijnymi

Polecane posty

Gość gardzę wami i już

Nie wiem jak powstał Wszechświat, nie wiem jaka inteligencja to wszystko stworzyła, ale wiem jedno - wszystkie religie to bzdury wymyślone przez człowieka W Egipcie kapłani straszyli durniów zaćmieniami słońca, rzekomo Bóg Ra się gniewał :D Na każdym kontynencie ludy miały mnóstwo bogów którym oddawali cześć a kapłani-pasożyty dostawali podarki, daniny i młode dziewice aby zaspokajać swe chucie. Kościół katolicki niczym tu sie na korzyść nie wyróźnia, ot zwykła seksta, z tym że o wiekszym zasięgu.

Gość rerewr4sw
Bóg istnieje nie ważne jak sobie nazwiesz,demony też istnieją

Gość cdefg
nie ważne w co się wierzy ważne aby być dobrym człowiekiem dla drugiego człowieka, szanować go. pomagać mu, nie być pazernym itp.

Gość A ja wierze w krasnoludki

Gość a co to je seksta?
??????????

Gość gragragra
spadaj wariatko na pysk:(

Gość Ale i tak najlepsze są
Całe te religie to jedno wielkie gówno oparte na strachu ciemnogrodu . 🖐️

Gość gragragratratata
wypiertalaj yebnięty wariacie/wariatko:D

Gość cdefg
prawdę powiedziawszy coś w tym jest

Gość gragragratratata
jak ci zasadzę kopniaka to zobaczysz dinozaury w kosmosie eszelongu szynowy:(

Gość wstawac
myślę, że jakby istniał tylko jeden Bóg to byłaby jedna religia na świecie a nie aż tyle i każda głosi co innego juz człowiek się w tym wszystkim gubi

Gość ludźmi chorym się na gardzi
tylko leczy w sposób humanitarny, jeden kandydat do leczenia juz tu jest, nastepni pod prezydenckim krzyżem w warszafce....

Gość gragragratratata
chodnikowy latawiec -- gdzie takie brednie słaszałas/łeś? Poczytaj nawet w necie ośle a nie piertol głupot:(

Najlepiej z rana konika walnąć,marychę zażyć i farmazony pisać:D

Gość ja tylko doradzam z hobby
Farmazony są stworzone dla głupców . . .

głupców nie sieją sami sie rodza:D

seks-ty może seks-ja:D

Eric Cartman -- która ty? Balonowa?:P

chodnikowy latawiec - ta w lesie:D

ja nie gardzę, bo są ludzie religijni, obdarzeni ewangeliczną dobrocią, jak moja wiekowa ciocia, zakonnica, do rany przyłóż, a zagoi się, są również niereformowalni fanatycy, a tych trzeba się bać, a nie gardzić i robić coś w tym kierunku, aby się od nich uchronić. Oglądając wczoraj we wiadomościach relacje spod krzyża prezydenckiego, słyszę: poleje się krew......a nikt z władz nie reaguje...dziwne.....jest to groźba karalna. Dlaczego nikt nie zaintereował się , czy jest to człowiek psychicznie chory, czy rzeczywiście ma przygotowaną jakąś bombę, wykonaną domowym sposobem???????

Gość jestes odwarzna abo głupia
Tylko kilka wypowiedzi naukowców: Christian Boehmer Anfinsen biochemik: 1972 nagroda Nobla w dziedzinie chemii: "Myślę, że tylko idiota może być ateistą." Werner Arber genetyk i mikrobiolog: nagroda Nobla w dziedzinie medycyny: "Chociaż jestem biologiem, muszę przyznać, iż nie rozumiem w jaki sposób powstało życie... Uważam, iż życie zaczyna się dopiero na poziomie funkcjonalnej komórki. Najbardziej prymitywna komórka może wymagać przynajmniej kilkuset różnych specyficznych makromolekuł biologicznych. W jaki sposób takie już dosyć złożone struktury mogły się połączyć pozostaje dla mnie tajemnicą. Możliwość istnienia Stwórcy, Boga, stanowi dla mnie satysfakcjonujące rozwiązanie tego problemu." Sir Derek Harold Richard Barton nagroda Nobla w dziedzinie chemii:"Nie ma żadnej niezgodności pomiędzy Nauką a religią... Nauka pokazuje, że Bóg istnieje." Alexis Carrel chirurg nagroda Nobla w dziedzinie medycyny: "Najzwyklejszą pychą jest wierzyć, iż jest się w stanie poprawić przyrodę, gdyż przyroda jest dziełem Boga." Arthur Leonard Schawlow nagroda Nobla w dziedzinie fizyki: "Wydaje mi się, że będąc skonfrontowani z cudami życia i wszechświata, należy zadać sobie pytanie dlaczego, a nie po prostu jak. Jedyne możliwe odpowiedzi są religijne... Znajduję potrzebę Boga we wszechświecie i swoim własnym życiu... Mamy szczęście, że mamy Biblię a szczególnie Nowy Testament, który mówi nam tak wiele o Bogu w szeroko dostępnych ludzkich kategoriach." Max Karl Ernst Planck nagroda Nobla w dziedzinie fizyki:"Ktokolwiek, kto był poważnie zaangażowany w pracę naukową jakiegokolwiek rodzaju uświadamia sobie, iż nad wejściem bram świątyni nauki wypisane są słowa: Musicie mieć wiarę. Jest to cecha, bez której naukowiec nie może się obejść." William Phillips nagroda Nobla w dziedzinie fizyki: "Bóg dał nam niesamowicie fascynujący świat, który możemy zamieszkiwać i badać." Ernst Boris Chain nagroda Nobla w dziedzinie medycyny: "Boga nie da się ominąć wymówką opartą na tak naiwnym myśleniu." Izaak Newton: "Ateizm jest tak bezsensowny i wstrętny dla ludzkości, że nigdy nie miał wielu wyznawców"