Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podrozujaca :)

Do WARSZAWIAKOW>dojazd do lotniska ???

Polecane posty

Powiedzcie mi prosze jak z dworca centralnego dojechac na Okecie ??? Wysiade z PKS'u i chcialabym dotrzec na lotnisko. Nie wiem jaka to jest duza odleglosci a nie chce dac sie naciagnac taksowkarzowi. Moze jedzie jakis autobus ?

ja to tylko taksówką jechałam, bo sama nie wiedziałam jak inaczej tzn autobusem trafic

Gość mis...aa
autobusem 175, jedzie jakies 30 minut

Pewnie taksowka najszybciej i najpewniejale raz mnie w Warszawie wozil w kolko a to sie okazalo ze to bylo za rogiem ;)

Gość mis...aa
mozesz jeszcze z centralnego wsiasc w 504, przejechac 5 przystankow i przesiasc sie w 188. Milej podrozy.

nic sie nie przesiadaj. Wychodzisz z centralniaka i wbijasz w 175. Jedziesz do konca teraz to trwa jakies 20 min bo Warszawa na wakacje wyjechała "do siebie" i na ulicach jest pusto :D 175 czy to piątek czy świątek jeździ co 10 minut

Dzieki , super pewnie wsiade w autobus. Ale czy on jezdzi noca , bo ja bede w Warszawie o 4:50 rano ?

Gość rozsądny
to spoko, bo akurat ten autobus kursuje od piątej. tylko pamiętaj że 175 na Al. Jerozolimskich i trzeba opuścić dworzec od strony tej ulicy. jeżeli jednak przyjedziesz jeszcze wcześniej w nocy, to wsiadaj w N32 - jedzie na lotnisko. ten autobus z kolei rusza z drugiej strony - z pętli (od strony Złotych Tarasów). pozdro

Gość mis...aa
biskup podchodzi do tematu profesjonalnie... brawo

Gość mis...aa
warszawiacy z natury sa uprzejmi

Gość Wolvfram
do autorki tego tematu: autobusy PKS nie zatrzymują się przy dworcu centralnym ! autobusy PKS dojeżdżają do dworca zachodniego i to jest przystanek docelowy i aby się z dworca zachodniego dostać do lotniska Okęcie to należy trochę pokombinować ale jest inna możliwość - istnieje linia autobusowa pod nazwą Polski Expres i docelowo i bezstresowo jadą do lotniska Okęcie http://www.rozklady-jazdy.info/rozkladpolskiexpress.htm

Dzieki Wam Warszawiacy :) Juz sie tak zakrecilamze chyba wezme taksowke :D:D:D Ciekawe ile mnie skasuje - chcialabym miec resztke polskiej waluty ze soba bo nie chce zlotowek zabierac ze soba.

Gość PKS zatrzymują się też
na dworcu Stadion... Zależy skąd autorka jedzie...

Jeszcze ostatnie pytanie ....... jak daleko jest z dworca ( autobusowego ) zachodniego na Okecie ? Chcialabym wiedziec ile sobie zostawic na taksowke ?

??