Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alamordaf

Zniesławienie

Polecane posty

Gość alamordaf

Mam pytanie o to czy jeśli zgłoszę zniesławienie na policję to mam szansę dostać odszkodowanie? Czy policja się tym zajmie? Chodzi o to że ktoś obrażał mnie już parę razy na publicznym forum używając mojego Imienia i Nazwiska.

Gość fajna?
jesli ktos uzyl twych danych to to zglos. wiesz kto to byl?

Gość alamordaf
wiem na 95% ale tak do końca to nie mam danych tej osoby

Gość możesz zgłosić to na policję
ale o zniesławienie oskarża się prywatnie.

Gość alamordaf
A co zrobi jeśli chciałabym dane tej osoby ?

Gość fajna?
popytaj na policji i juz, trzeba ustalic kto to jets. a czy dostaniesz odszkodowanie to watpliwe bo to chyba nic tak powaznego?

napisz lepiej do administratora poproś znaomego hakera by namierzył IP tej osoby zarchiwizuj to co jest przedmiotem sprawy a potem załóż sprawę cywilną

Gość alamordaf
nie znam żadnego hakera....a admin pewnie nie wyda mi żadnych danych..

Gość no co wy radzicie...
dane od hakera na policję? Nie polecam. Może mail do moderatorów?

Gość macianty
mam pytanie jeżeli już raz zostałem oskarżony o stalking i mam wyrok prawomocny to czy oto same zdarzenie można mnie oskarżyć jeszcze raz jako zniesławienie i drugie moje pytanie czy jeżeli był podany tylko nr tel i imię tej osoby to jest to brane jako zniesławienie (nie było podane nazwisko) trzecią rzeczą której chce się dowiedzieć jest to jaka grzywna grozi za takie znieważenie w jakim przedziale mieści się ta kwota dodam że za zniesławienie miałem grzywne w wysokości 600pln. . .

Gość MACIANTY POPRAWWKA
mam pytanie jeżeli już raz zostałem oskarżony o stalking i mam wyrok prawomocny to czy oto same zdarzenie można mnie oskarżyć jeszcze raz jako zniesławienie i drugie moje pytanie czy jeżeli był podany tylko nr tel i imię tej osoby to jest to brane jako zniesławienie (nie było podane nazwisko) trzecią rzeczą której chce się dowiedzieć jest to jaka grzywna grozi za takie znieważenie w jakim przedziale mieści się ta kwota dodam że za STALKING miałem grzywne w wysokości 600pln. . .

Gość MACIANTY POPRAWWKA
mam pytanie jeżeli już raz zostałem oskarżony o stalking i mam wyrok prawomocny to czy oto same zdarzenie można mnie oskarżyć jeszcze raz jako zniesławienie i drugie moje pytanie czy jeżeli był podany tylko nr tel i imię tej osoby to jest to brane jako zniesławienie (nie było podane nazwisko) trzecią rzeczą której chce się dowiedzieć jest to jaka grzywna grozi za takie znieważenie w jakim przedziale mieści się ta kwota dodam że za STALKING miałem grzywne w wysokości 600pln. . .

Gość gość
Nazwanie kogos : chamskim, cfaniakiem, pajacem, aroganckim, nierzetelnym jest znieslawieniem?

Gość strazak spod sklepu
Potrzebuje na chleb. Da ktos?