Gość desperadosgdy Napisano Lipiec 25, 2010 Kilka miesiecy temu żona stwierdziła iż chce się rozwieść.Był to dla mnie szok ,gdyż pomimo wielu napiętych sytuacji,ciagle kłociliśmy sie o to kto kogo bardziej kocha.Słyszać te słowa ze ma nas dosyc stwierdzilem iż musze sie bardziej przyłozyc do naszej rodzinu.Lecz z czasem mialem coraz więcej sygnałów iż ona jest z innym.Coraz pozniejsze powroty do domu,zero zainteresowania dzieckiem i męzem.Brak ochoty na wszystko.Informacje które odstawałem na temat jej zdrady poczatkowa brałem jako głupi zart jej współpracowników.Lecz kiedy ozanjmiłem jej to iż wiem że nas zdradza -kazała mi sie wyprowadzic.Po jakims czasie doszło jeszcze z jej strony - chcec ustalenia rozdzielnosci majatkowej,i ciągle szukanie powodów u mnie dla których tak chce postapic.Poczatkowo wypierała sie wszytskiego,lecz po pierwszej sprawie rozwodwoej ,gdy odpowiedziałem na pytanie śedziny czy ona kogos ma- stwierdziłem ze był ktoś ale nie wiem czy dalej.Tyle ze teraz ona raczej sie kompletnie nie kryje.Wyobrazcie sobie ze pojechała z NIM na wczasy w góry-a mi mowila ze jedzie z corka nad jezioro.Poczatkowo byłem sczesliwy ze sobie odpocznie i jakos to moze znowu sie ulozy.Ale teraz,teraz juz nie wiem.Tak bardzo kochałem i kocham swoja rodzine ale myśle że to chyba jednak nie ma już sensu,i jednak ciagle szukam wytłumaczenia na te jej dziwne zachowania.pomożcie co robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach