Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niesmiertelna86

Zatrucie czy grypa jelitowa??

Polecane posty

Przez pół nocy wymiotowałam i miałam biegunkę. Teraz dalej boli mnie żołądek,mam dreszcze ogólnie jestem osłabiona. To zatrucie czy grypa? Pytam, bo mam jutro iść do pracy, a nie chcę koleżanek zarazić przed urlopem.

Gość no właśnie mój facet miał
tej nocy to samo, a kilka dni wcześniej - ktoś z jego rodziny. Wygląda na jelitówkę - może teraz znów panuje?

grypa żołądkowo jelitowa pewnie. Weź Nuforyksazyt (na biegunkę) a na wymioty biorę (gdy nie mogę iść do lekarza awiomarin) a na receptę dobre są czopki Torecan. Pij ciepłą herbatę lekko posłodzoną .

Dzięki za pomoc. Poradźcie mi jeszcze czy jutro iść do pracy czy zadzwonić, że jestem chora?? Dodam, że lekarz u mnie i tak przyjmuje dopiero po popołudniu i ew. mogę iść po pracy. Za tydzień wszyscy idziemy na urlop i nie chcę zarazić koleżanek, ale też ciężko u nas z L 4 , bo nie ma ludzi do pracy :(.

Gość lolololodf
ja wraz z moją siostrą miałam to samo ale to było w te okropne upały i podejrzewamy że to od słońca, ale mozemy sie mylic i może rzeczywisce panuje jaks epidemia?? Aczkolwiek po jakichs 3 dniach nam przeszlo (brałyśmy leki takie jak nifuroksazyd i smecta).

Gość lolololodf
i jeszcze mialysmy takie nieszczęscie że dopadło nas to podczas wypoczynku w górach, a dokładnie gdy byłyśmy na pewnym szczycie i musiałysmy z takim okropnym samopoczuciem schodzić 3 h stromym ścieżkami :( to była masakra..

Gość alicja_b1
JA musze Wam powiedziec ze po wakacjach kiedy moje dziecko wraca do przedszkola i zaczyna sie ten ciezki czas jesieni i wiem ze zaraz moze sie pojawić rota. DLatego troszke wczesniej staram sie podawać probiotyk Enterol,a latem jednak bardziej hartowac swoje dziecko. Rota jednak bardzo wyniszcza.