Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek 29 lat

problem z żoną

Polecane posty

Gość jacek 29 lat

Byliśmy wczoraj na ślubie naszych wspólnych znajomych. Niestety na ślubie pojawił się były narzeczony siostry mojej żony który zostawił ją kilka tygodni przed ślubem. gdy go zobaczyliśmy moja żonka z tekstem : o to ten skurwysyn, pamiętasz. Wiedziałam że impreza nie będzie udana. Najgorsze było to że na przyjęciu było wszystko ustalone gdzie kto z kim siedzi, postawili nas koło siebie, jego żona jest moją dalszą kuzynką oczywiście nie byliśmy na ich ślubie. Oczywiście gdy zasiedliśmy moją żona życzyła wszystkim szczerze smacznego jak to podkreśliła. Facet nalał mi drinka, odmówiłem bo zbytnio nie lubię takiej popijawy, ale moja żona dodała nie chce bo nie pija z alkoholikami. Nie chciałem się kłócić z żoną ale sytuacja była już nie przyjemna, zaczęła się pytać co u nich, jego żona powiedziała że nawet dobrze moja żona powiedziała szkoda wyszliśmy na chwile z żoną do samochodu tam powiedziałem aby nie była tak niegrzeczna, obiecała że przeprosi i dotrzymała słowa, zaczęliśmy normalnie rozmawiać i okazało się że facet mimo wyższego wykształcenia nie ma pracy. Obydwoje żoną jesteśmy inż. W firmie budowlanej, ja osobiście mam tam duże możliwości i żona zaproponowała że załatwimy mu prace ale na budowie. Nie chciałem się wtrącać, z jego wykształceniem innej pracy u nas nie dostanie, więc mówiłem że może jeszcze poszuka gdzie indziej, tylko jego żona była z tego powodu b. zadowolona a moja z tego że będzie mogła nim poniżać w pracy ( czego oczywiście nie powiedziała ale wiem że o to jej chodzi).. jak wybić ten pomysł żonie?

Gość gucio...
dobrze mu tak

Gość Idealny facet to...
ale zagmatwane, byly narzeczony siostry zony....ale on ma zone??...eeee...cos tu nie gra...swoja drogą jebnieta masz zone i totalnie nie taktowna i bez klasy

Gość ja tylko doradzam z hobby
Gdzie śluby to i tam gorzała!

Gość jacek 29 lat
facet był narzyczonym mojej bratoweja POTEM OŻOENIŁ SIĘ Z MOJĄ DALSZĄ KUZYNKĄ ... ZACHWAŁ SIE JAK FIT W STOSUNKU DO BRATOWEJ

Gość gratuluje zwiazku
a twoja zona do kulturalnych tez nie nalezy, troche takty i wyczucia...wesele nie miejsce i nie czas...dzizas

Gość jacek 29 lat
tak normalnie by sie nie zachowała tylko on jest wyjątkiem

Gość prowokajszyn
ty tez kurwa dales do pieca....nie lubie takiej popijawy...to wesele bylo gamoniu...na weselu jest wódka i sie pije...boze co za kamieniołomy

Gość bibee
A dlaczego go żałujesz? Gdyby moją siostrę ktoś tak wystawił, byłabym jeszcze bardziej jadowita w stosunku do niego niż Twoja żona. I tak umiała się pohamować.

Gość jacek 29 lat
faceta też nie lubie ale aby załatwiać prace by go żona poniżała to przesada

Gość jacek 29 lat
a co do picia... nie wszyscy muszą się zalac do trupa... wole zakączyć impreze z klasą

Gość bibee
namów ją, żeby w ogóle nie załatwiała. Nie będzie miała satysfakcji z poniżania go, a innej nie załatwiaj, bo niby kim facet dla was jest, niech sam się ogarnie

Gość jacek 29 lat
no właśnie jest NIKIM - zwłaszcza dla żony więc dlatego aby mu pokazać jak wielkim jest NIKIM dla żony

Gość bibee
Choć, mimo wszystko, rozumiem Twoją żonę...

Gość jacek 29 lat
wiem że żona ma racje, ośmieszył jej rodzine i siostre, która miała derpresje, ale nie chce aby miała z nim stycznośc, bo strasznie się przy nim denerwuje