Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MalutkaNS

brak objawowo ciazy

Polecane posty

Witam..mam pytanie..jestem w 9 tyg ciazy..w 7 tyg mialam wykonane usg i lekarka powiedziala ze z maluszkiem wszystko w porzadku jest...bilo mu szybko serduszko...nic sie tam nie odkleja itd... tylko ze ja nie mam jakis typowych objawow ciazy..piersi mnie nie bola...no moze od czasu do czasu ale nie az tak zebym umierala z bolu jak to wszyscy opowiadaj..nie wymiotuje...prawei wogole nie jest mi nie dobrze..i wogole nie czuje sie jakbym byla w ciazy...jestem troche przestraszona bo to moja 1 ciaza...czy brak tych objawow moze oznaczac ze z dzidzia nagle stalo sie cos nie tak..? Czy skoro gin pow ze wszystko jest ok dzieciatko mialo 12.05 mm i bilo mu serduszko..to juz do konca bedzie wporzadku i nie mam sie czym przesadnie przejmowac..? Prosze o szybka odp..

Gość ggdfggf
Weź sobbie ulotkę od jakichś leków, chociażby przeciwbólowych dostępnych w kazdym sklepie. Będziesz miała tam działania niepożądane. Czy biorąc taką tabletkę również zakładasz, że dostaniesz zawału, migreny, biegunki, itd? Pewnie nie. I tak samo jest z ciążą, te wszystkie wariacje to działania niepożądane, mogą ale nie muszą wystapić.

czy do końca będzie ok tego nikt ci nie powie niestety. ale na razie bym sie nie przejmowała :) nie każda kobiet ma objawy ciążowe! moja mama np w żadnej z 5 ciąż nie wymiotowała, tylko w 1 była senna na początku. ja za to przeszłam do tej pory 1 ciążę i od początku miałam mdłości, wymioty i inne sensacje, ale to nie znaczy ze kolejna ciaża będzie taka sama. a co do piersi to mnie bolały...równo 5 dni :P

no w sumie tak..ale tyle sie w inernecie nie naczytalam..ze na zapachy rozne odrzuca..np z lodowki itd..

ja jestem terasa w 6 miesiacu ciazy i jedynym moim objawem ze jestem w ciazy na poczatku bylo brak miesiaczki . a tak pozatym czuje sie dobrze, niemam mdlosc itd. Powinnas sie cieszyc ze czujesz sie dobrze. i to jest calkiem cos normalnego , kazdy przechodzi inaczej.

Gość ciezarowkowa
nie martw sie na zapas, kazda ciaza jest inna. Ja z ciazowych objawow mialam tylko na poczatku powiekszone piersi. Innych objawow nie mialam, nic, zero. Czasem spac mi sie chcialo ale to mialam tez przed ciaza.

w takim razie nie powinnam sie martwic..ttylko uwazac na siebiue i wszystko bd w porzadku..?