Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justynassss

książki warte przecztania

Polecane posty

cześć, chciałbym się od was dowiedzieć jakie książki waszym zdaniem warto przeczytać. nie chodzi mi tu Mickiewicza czy Sienkiewicza ale o coś współcześniejszego. czekam na wasze propozycje :)

Gość nic dobrego mnie nie spotka
ale lubisz bardziej literature faktu, obyczajowe, romanse ...

Gość idz do dzialu kultura, ksiazki
KINO. ZNAJDZIESZ KILKA TEMATÓW :)

ja uważam, że wszystkie książki warte są przeczytania, byle by czasu starczyło, na emeryturze będę czytał od rana do wieczora, bo mam kochaną żonę i zgłodu nie umrę, przypomni mi o obiedzie.....

ostanio przeczytana pozycja, którą mogę polecić Utracone dzieciństwo polecam :)

Gość makrelowa
justynassss niedawno przeczytałam ! supeeer, inaczej jednak niz w filmie...

Ja polecam Stephena King :) "GraGeralda", "Pod kopułą", "Podpalaczka", "Stukostrachy", "TO", "Komórka", "Chudszy", "RoseMadder", "Bezsenność", "Regulatorzy", "Desperacja", "Pokochała Toma Gordona".... I jeszcze dużo dużo by wymieniać. U mnie Stephen ma specjalną półkę tylko i wyłącznie dla niego którą systematycznie uzupełniam i zapełniam :)

Ostatnio czytałam "Uciekaj mały, uciekaj" (Nicky Cruz) Świetnie się czytało, naprawdę wciągająca książka na faktach. Jednak w połowie przerwałam czytanie, bo później były tam same naciągane bzdury :O

Kwiat pustyni, przeczytałem, bo spodobał mi się tytuł, do dziś jestem zniesmaczony, lepiej obejrzeć film, mniej drastyczny....

Pani Kara, właśnie mam w domu "Pod kopułą" Stephena Kinga, ale jeszcze nawet nie zaczęłam czytać. Mówisz, że jest to dobra książka? Może jak przeczytam to co mam aktualnie w swoich "obowiązkach" to w końcu się wezmę za "Pod kopułą", która już u mnie leży pół roku :P

a ja poluje na Dom lalek ale jest droga :( może ma ktoś na zbycie?

Ja zamówiłam sobie "Pod kopułą" jeszcze przed premierą :D Książka jest świetna i gorąco polecam!

Gość hessomanka
Wyższy świat - Hesse coś wspaniałego ale trzeba być już wyrobionym czytelnikiem aby zrozumieć :) nie obrażając nikogo

A może coś jeszcze czytacie fajnego, King to troszkę taki straszny :) chyba wolę takie lżejsze coś do poczytania:) a czy ktoś z was czytał Dziennik nimfomanki - Valerie Tasso? kiedyś szukałam książek erotycznych ale nie znalazłam ostatnio również czytałam Mój przyjaciel Leonad PS.Kocham Cię Bieguni - Olgi Tokarczuk