Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szejk joł bejbi

sztuczne piersi

Polecane posty

Gość szejk joł bejbi

niesety natura nie obdarzyła mnie duzym biustem :( moj rozmiar to ss...;/ nieczuje sie kobieca myslicie ze operacja byłąby dobrym rozwiazaniem? w obecnych czasach nie jest juz to czyms niezwykłym! a bardzo chce to zrobic dla siebie

ja mialam z przodu plecy , malutkie B teraz mam DD jestem cholernie zadowolona , jesli tylko sie zle czujesz to zrob!! poczujesz sie o niebo lepiej

Gość szejk joł bejbi
a jesli facet z ktorym kiedys bede powie ze wolalby naturalne??

Gość Jelcz342
To innego faceta będziesz musiała znaleźć.

a co to za roznica ?? zel jest pod skora a nie na wierzchu .. moj byly zreszta wiecznie mi mowil , ze jak zrobie sobie biust to mnie zostawi bo plastiku nie dotknie , a jak mnie zobaczyl to myslalam , ze slinotoku dostanie ... zreszta nie wszystkie sztuczne piersi wygladaja jak sztuczne , sa rozne ksztalty , zele , sylikony , chropowate , gladkie .. w dotyku tez wielkiej roznicy nie ma :) zyjemy w XXI wieku , operacje plastyczne sa na porzadku dziennym

Gość Jelcz342
I kurestwo też.

ja zaplacilam 12.000 zl ale to bylo 5 lat temu ( z tego co wiem jak bylo kiedys to powiekszenie piersi kosztuje 8 -14 tys zl ) , zrobilam zele nie sylikony , moge przy nich karmic piersia , nie musze ich nigdy wymieniac i mam na nie dozywotnia gwarancje. gdyby kiedykolwiek COKOLWIEK sie z nimi stalo , beda wymienione za darmo

Gość kolorowe kredki.
a czym sie roznia zele od sylikonow? chodzi mi o strone wizualna

Gość precz z plastikiem
blehh:o jak glupim trzeba byc, zeby wkladac sobie plastik pod skore?:o

fakt..jakim glupim trzeba byc , zeby spelniac swoje marzenia i dazyc do tego , by zycie bylo latwiejsze ..no jak ???? haha

Gość tereska z obu stron deska
oj Bombel, moim zdaniem dobrze zrobilas :D jeśli kiedyś bede miała duzo kasy, to pierwsze co zrobie to wypełnie sobie stanik :)