Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka.

oddzielny stolik dla dzieci na weselu

Polecane posty

Gość stokrotka.

Zastanawiam się nad zrobieniem oddzielnego stolika dla dzieci w wieku 7- 13 lat ( będzie ich okolo 8 ) wszytskie sie znaja i mysle ze wolalyby siedziec razem niz kazde kolo swojego rodzica. co o tym myslicie?

Gość jesli sie znaja i te starsze
przypilnuja mlodsze. Albo jesli masz kogos "do dzieci" to super pomysl. Kiedy pracowalam jako kelnerka, to na jednym weselu jedna z naszej ekipy zostala oddelegowana wlasnie do przypilnowania dzieci w czasie posilku.

Gość jak byłam mała
i chodziłam na wesela, a dużo ich było w mojej rodzinie, to zawsze dzieci miały osobne stoliki. I specjalne menu. I pamiętam, że fajowa zabawa była z wszystkimi kuzynkami i kuzynami :D

Gość oj laska zaraz podpadniesz
napiszą ci panny że 13 latka absolutnie nie może siedzieć z dziećmi na weselu tylko musisz zaprosić ją z przyjaciółką albo niech kawalera sobie przyprowadzi i wtedy się nie zanudzi :P a jak dla mnie to super pomysł. Rodzice odetchną a dzieciaki będą czuć się swojo

Gość Pomysł dobry
jednak wymaga przemyślenia. Byłam dawno temu na weselu gdzie był oddzielny stolik i dzieciaki zjadły jeden obiad grzecznie przy stole a potem wróciły do rodziców wpychając się na miejsca innych gości. Jedno z tych dzieci od razu krzyczało że nie pójdzie tam i trzeba było robić miejsce koło rodzica, a nakryć było juz i tak że było ciasno. Moim zdaniem przydałoby się zeby ktoś pilnował te dzieciaki i żeby wymyślił im jakieś zabawy, żeby się za szybko nie znudziły. Poza tym myslę podobnie jak koleżanka wyżej że może być problem z tymi 12-kami i 13-kami.

Gość oj laska zaraz podpadniesz
Pomysł dobry - zgodzę się :) może być problem z małymi jak i większymi jednak pomysł w sam sobie ok tylko żeby był też ok w wykonaniu .......

Gość my mamy oddzielny stolik
ale NIE do jedzenia, a "zabawy", tam bedzie kilka atrakcji i tam będa mogły sie czyms zając jeśli najdzie je ochota. Jeść będą przy stole głownym przy rodzicach.