Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasiaczki

jak nie ciąża to co?

Polecane posty

Gość pasiaczki

Wiem, że przez internet nie jesteście w stanie określić co mi dolega, ale proszę o opinie, może któraś z Was była w podobnej sytuacji? Mój problem wygląda tak, że od pewnego czasu mam powiększone( nabrzmiałe), bolące piersi, ból w okolicy krzyża i czuję, że mam podwyższoną temperaturę. Jednak nigdy jej nie kontrolowałam więc nie wiem jak to jest do końca. Wcześniej obawiałam się ciąży, mimo, iż się zabezpieczałam, to były takie moje urojenia. Ostatni raz współżyłam w połowie kwietnia, zrobiłam dwa testy z krwi, jeden po miesiącu, drugi po dwóch i oba wyniki negatywne, normalnie miesiączkuję więc to nie ciąża, tylko co? Wybieram się w tym tygodniu do lekarza jednak tak z ciekawości miała któraś z Was podobną sytuację?

Gość thaisse80
Jezeli mialas testy z krwi plus miesiaczkujesz to na bank nie jest to ciaza. Bolace piersi byc moze jestes przed okresem a podwyzszona temperatura to moze byc przez upaly. ja tez mam podwyzszona temperature, boli mnie wszystko (to dlatego, ze mam male dziecko i je wciaz nosze) a w ciazy na pewno nie jestem.

Gość pasiaczki
ostatnio ciężko pracuje fizycznie i chyba to też ma jakiś wpływ, tak mi się wydaje. kurcze już sama nie wiem co mam myśleć, widmo ciąży strasznie mnie przeraża;/

Gość thaisse80
byc moze to gorsze sampoczucie z tych upalow.