Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci to dupki

faceci to dupki !

Polecane posty

Gość faceci to dupki

rok temu podrywal mnie kumpel. puszczalam to mimo uszu bo bardzo go lubilam, ale od kilku lat byl w zwiazku. jej tez o niczym nie powiedzialam. pozniej dowiedzialam sie, ze ten sam koles wczesniej wyrywal nasza wspolna (moja i jego dziewczyny) kolezanke. bylam w szoku, nie spodziewalam sie tego . jakis czas temu dowiedzialam sie, ze jego dziewczyna jest w ciazy. pomyslalam , ze fajnie bo on moze w koncu sie ogarnie i przestanie szukac kogos na boku. pomylilam sie. pare dni temu odezwal sie. znowu chcial sie spotkac. zamurowalo mnie. powiedzialam mu ze nic z tego nie bedzie. mimo to nadal pisze codziennie. opowiada jak to ta jego dziewczyna go wkurza, ze jeszcze troche i sie rozstana. skad sie biora takie dupki.

Gość napisz jego dziewczynie

No tak bo wszystko to wina facetów, najlepiej zwalić to na kogoś i iść dalej dawać dupy :)

Gość faceci to dupki
napisalabym, chaialam nawet zostawic te smsy od niego i pokazac to jej, ale teraz to juz tego nie zrobie. szkoda mi dzieciaka

Gość faceci to dupki
oczywiscie, ze to jego wina bo to on wszystko inicjuje. ja do niego sie w ogole nie odzywam bo nie mam takiej potrzeby. do tamtej tez on pisal ciagle. widzialam na wlasne oczy. dziewczyna mu nie daje i szuka na boku, ale beda mieli dziecko wiec baran powinien z nia pogadac, a nie szukac pocieszenia.dziecko dla neigo nic nie zmienia

To że będą mieli dziecko nie znaczy że to jest to tylko jego wina, zdecydowałą się danie mu dupy to jest równie odpowiedzialna za dzieciaka jak i on, może zdecydował się na zerwanie z nia bo nie odpowiada mu jej charakter, może po prostu nie było chemi między nimi ? powodów są tysiące. Winne są obie strony :)

Gość faceci to dupki
to jest taka para, ktora bedzie ze soba mimo wszystko az do osranej smierci. ona ma ciezki charakter fakt, ale jak juz zdeydowali sie na dziecko to nie powinein sie pocieszac na boku tylko z nia jakos pogadac o tym. a on tylko tak gada, ze chce ja zostawic, a tak naprawde nigdy tego nie zrobi. sam mowil wielokrotnie, ze jej nie kocha, ze to przyzwyczajenie i jest z nia poprostu dla wygody.

Gość faceci to dupki
i jego dziewczyna jest mu wierna . nie daje dupy na boku, wiec chyba jest w porzadku. a on nie patrzy na nia, nie patrzy na dzieciaka tylko szuka na boku

Gość faceci to dupki
Gdyby ona mu dawala dupy, to nie musialby szukac na boku, proste. To jej wina, ale bedzie miec dziecko, wiec ja szanuje.

Gość faceci to dupki
no chyba mu daje przeciez w ciaze jakos zajsc musiala. jest juz dziecko wiec powinien troche myslec i o nim , bo jak sie to wyda to wszystko sie rozpadnie i dziecko bedzie najbardziej poszkodowane

Gość faceci to dupki
no chyba mu nie daje po porodzie i jak w ciazy byla, ja tam nie wiem, nie jestem materacem.

Gość faceci to dupki
on taki nie byl wczesniej, teraz to przesadza, ona myslala, ze sie zmieni jak bedzie dziecko.

Gość faceci to dupki
ona jest w 3 miesiacy wiec swierza sprawa. co ty ona o niczym nie wie. nikt nie wie. ja sama bylam w szoku jak sie dowiedzialam od kolezanki , ze ja wyrywal i krecil bardzo dlugo . on poprostu jest swietnym aktorem. pracuje u znajomoego wiec z pracy wychodzi na dupy kiedy chce. nawet jezdzi na weekendy do norwegii na niby, potem pokazuje jej zaskurniaki i ona w to wierzy bo sie nie spowdziewa, ze ja oszukuje,

Gość faceci to dupki
on ja moze robic na kazdym kroku a ona zaslepiona jest i nie chce zostac sama z dzieckiem. On nawet jak sie dowiedzial, ze ona jest w ciazy, to pojechali z kolesiami na dziwki. Pozniej jego kolega, z ktorym pracuje moj brat, opowiadal o tym i smial sie, ze on, to jak na kawalerskim sie zachowal, a nie o dziecku.

Gość faceci to dupki
nie mam brata debile i nie podszywac sie

Gość faceci to dupki
nie mam zadnego brata osly, podszywy, nudzi wam sie?

Typowo babskie myślenie: "zrobi mi bachora i będzie mój na wieki" Zdrady biorą się z tegp, że partnerzy nie umieją siępogodzić ze swoją porażką i rozstać w pokoju.