Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co zrobić????

dziewczyna

Polecane posty

Gość Co zrobić????

Cześć.Poznałem przez gg dziewczynę która jest z okolic mojego miasta pisze z nią od tygodnia chciałbym się z nią spotkać ale ona mi pisze że jej teraz nie ma i to jest prawda ale jak napisze jej do jak przyjedziesz to pisze mi że może się spotkamy.Ona napisała mi o sobie wszystko czyli że brała narkotyki piła alkohol i różne urzywki tego rodzaju i tu jest problem bo nie wiem w jakim towarzystwie się obraca pisze mi że już nie bierze od 2 miesięcy i się z nimi nie zadaje ale pisze mi też takie rzeczy po co ja żyje jest po prostu nieszczęśliwa i że chce to zmienić pisze do mnie że mnie lubi i takie tam,boje się z nią spotkać bo nie wiem czy to co robiła kiedyś już przestała i nie chcę żeby mnie oszukała bo ja nie chcę takiej dziewczyny ja mam prawie 17 lat a ona 16 lat. Proszę o pomoc?????

Gość Co zrobić????
co taka mina???

Gość Co zrobić????
szybko pisałem i dlatego

Jak się z nią spotkasz, lepiej poznasz to dopiero zakładaj takie tematy, choć wtedy juz nie powinny być potrzebne bo Twoje pytania dostaną odpowiedzi prosto ze źródła :O

Gość njdknfcw
wspolczuje ci uciekaj gdzie piperz rosnie

Gość Co zrobić????
mała czarna88 dzięki :*

nie spotykaj się z nią.nie ma po co.ma 16 lat i juz piła i cpala,poszukaj lepiej jakiejs innej.

Gość DIDDY
gówniarzeria jeb.ana . do nauki a nie kurwa .

Spotkaj się z nią. Porozmawiaj. Oceń na żywo. Nie zrażaj się niepotrzebnie za wczasu.