Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiramisu25

Co sądzicie o zrobieniu tatuażu?

Polecane posty

Gość Bombel jak Ci na imię?

Gość ona szalonaaaaaa24
a o myślicie o tatuażu na wewnętrznej stronie nadgarstka, jakiś znak, albo napis, sama nie wiem, podoba mi sie to miejsce ale nie wiem co to mogłoby byc..

a czy to wazne ??? jesli mnie znasz to wiesz jak mam na imie , a jesli masz watpliwosci to znaczy , ze mnie nie znasz :)

Gość Vactor
nie uwazam zeby "bierki pchelki albo chinczyk" byly czyms gorszym albo uwlaczajacym, ale niewazne. no coz moje marzenia w przeciwienstwie do twoich nie ograniczaja sie jedynie do dobr materialnych. widac mialysmy wpajane inne wartosci...

mhm , oczywiscie , skoro bierki chinczyk i pchelki nie sa czyms zlym to czemu tatuaz jest ? bo tobie sie tak nie podoba ??? a na urodziny przepraszam co chciales dostawac jak byles dzieckiem ??? zyczenia i nic pozatym ? kazdy lubi dostawac prezenty , jesli twoich rodzicow nie bylo stac i dlatego teraz sie na mnie probujesz wyyc to przykro mi bardzo , ale ja nie bede rezygnowac z czegos co mi sie podoba tylko dlatego , ze ktos inny tego nie moze miec

Gość marzę o normalności
Szkoda mi trochę ciała kobiet które malują sobie wzorki. Zawsze uważałem że to brzydkie i nieciekawe, nikomu nie bronię, jest to jednak trwały wzorek, który nic ciekawego nie daje.

Gość Vactor
jej ja sie przeciez na nikim nie wyzywam. nie mam nic do ciebie, ani twojej rodziny. o tatuazu nigdy nie marzylam i nadal nie marze, wiec naprawde nie chodzi o zazdrosc czy o cos takiego. tylko przyznam ze troche mnie to zszokowalo, a ja dosyc emocjonalnie reaguje. wiec jesli przez ktorakolwiek moja wypowiedz cie urazila to przepraszam :)

Gość w chuja walenie tez zajęcie
Bombel mowil ci ktos juz ze wygladasz jak drag queen?

Gość karmerama
ja tam jestem za,mam jeden tylko w troche glupim miejscu i bardzo duzy;) brzuch to nie jest najlepsze miejsce ale jako 17to latka jakos nie myslalam,ze kiedys bede w ciazy;) cw kazdym badz razie ja tatuaze lubie i chcialabym jeszcze jeden;)

Gość tym samym co ginekolog-tapicer
nie zapomnij sobie yebnąć cynk pod okiem i naucz się grypsować, i pod mury pierdla w Iławie, możesz pójść ze spokojem, i w tango z jakimś pierdlarzem.....

Gość swiatem rzadzi pieniadz!!!!
koci usmiech - zajebiste!! naprawde, genialne. Tylko jesli bedzie kolorowy, bo czarno bialy odebralby caly urok.. ja jestem kobieta i z pewnoscia sobie kiedys jakis tatuaz zrobie,ale nie mam pojecia jaki :) jestem zdecydowanie za kolorowymi

Gość swiatem rzadzi pieniadz!!!!
a ten tatuaz co masz w planach, bombel, bylby ladny, gdyby nie elfia twarz...pomijajac fakt, ze proporcje twarzy nie zostaly zachowane, to wyglada dosc tandetnie. Same kwiaty bylyby duzo lepsze, ale to oczywiscie Twoja sprawa :)

Gość hłe hłe hłe
tatuaże są wieśniackie , bez wyjątku bądź niepowtarzalny , zrób se dziarę ,hłe hłe

Gość hłe hłe hłe
w sumie... jeżeli jesteś z plemienia .. to pewnie mus zrobienia był , hłe hłe ;D dont try do this at home cool

Gość mam tattoo
ja jestem kobietą i mam tatuaz po wewnętrznej stronie nadgarstka i mam gdzieś co inni o nim myślą...jak się komuś nie podoba to niech nie patrzy

Gość hłe hłe hłe
bez do cool hłe hłe wieśnieckie cool to jest hłe hłe , a patrzyć będę , bo będę cool

Gość hłe hłe hłe
no i chyba że więzienne , te jeszcze ujdą, hłe do hłe i hłe obija hłe cool hłe hłe

Gość ona szalonaaaaaa24
a co to za tatuaż na wew stronie nadgarstka?? jakis napis??

Gość mam tattoo
chiński znak....jest on dla mnie swego rodzaju talizmanem :)

Gość hłe hłe hłe
pewnie jakaś prawda życiowa , jakieś pewnie motto , slogan którym kieruję się w życiu , co ważne ...co najważniejsze dla mnie ,taaak dzięki temu mogę się wyrazić taaaak o taaaaak mi dooobrze super jest superextra hłe oczywiście do hłe czyli hłe hłe ...he he cool

Gość hłe hłe hłe
hłe hłe talizman na chińskie duchy hłe hłe

Gość hłe hłe hłe
miłość przyjaźń mjuzika ooo ten jest piękny , czyż nie ?cool

Gość mam tattoo
nie nie na duchy....na szczęście

Gość ona szalonaaaaaa24
a co znaczy w j.polskim??