Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiramisu25

Co sądzicie o zrobieniu tatuażu?

Polecane posty

Gość hłe hłe hłe
ooo albo warrior albo może love nieeee taam albo sex drugs and rockendrolla oooł jeee fuckin hell hłe hłe ...pomyślmy ...co tam jeszcze he hłe cool

Gość hłe hłe hłe
a może se wystrugać w życiu piękne są chwile ooo jest cool ,eee albo sex and violence oł je bejbe , a nie lepiej ooo taki nic nie znaczący taki cool na przykład pitu pitu hłe hłe oł je eee chyba nie cool to więc jaki ,no jakiś trzeba by hłe hłe myślmy cool

Ja również mam tatuaże. Na biodrze mam dziewczynkę z misiem w rączce z twarzą demona stojącą w ogniu, na karku mam też :) Chciałabym jeszcze kiedyś jakiś zrobić, ale nie mam pomysłu.

Gość hłe hłe hłe
pikantne żeberka gołąbka hłe hłe może znaczyć ale na szczęście ...ten gołąbek , leć gołąbku leć ; ) naaaa szczęęęęęście !!!!!

Gość mam tattoo
ten znak jest tłumaczony jako ''powodzenie'' ale że przynosi szczęście jest też bardzo często też tłumaczony jako szczęście...

Gość hłe hłe hłe
hłe hłe bo Ty pewnie taki demon w dziewczynce z rączką misia , hłe hłe jak spojrzeć na dzieło na skórze Twej, to tak jakby ostrzeżenie ? oczywiście, że mogę się mylić hłe a jakże że hłe , he hłe

Gość hłe hłe hłe
pieniądze szczęścia nie dają hłe hłe

Gość hłe hłe hłe
pamiętam, że kiedyś zajawa była na chińszczyznę hłe hłe smacznego ...jednak nie gołąbek z szczur ;( szczur jak ta lala , po kanałach popierdala , a gołąbek w niebie sra na Ciebie , sie wie , hłe hłe jak w raju hłe hła ha ha

Gość mam tattoo
hłe hłe hłe---> ty jesteś zdrowy psychicznie?...bo mi się wydaje że nie do końca...

Gość hłe hłe hłe
ile Ci naniósł tego szczęścia ?

Gość hłe hłe hłe
jestem hłe hłe ,ale o co chodzi? ;P