Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wisnia013

Co do zaplodnienia i dziewictwa?!

Polecane posty

Jestem z dziewczyna 2 lata. Nie uprawiamy sexu bo nam to narazie nie potrzebne. Moja dziewczyna jest dziewica i mam w zwiazku z tym kilka pytan. Czy mozna ja zaplodnic nie uprawiaja sexu i przy stwierdzeniu ze jest dziewica? Spoznia sie jej okres kilka dni i narazie sie nie zanosi zeby ten okres sie pojawil troche sie tresuje z tego powodu.Miala tez problem z miejcem intymnym (zlapala jakiesgos grzyba na basenie) i czy przez to moze nie byc okresu lub sie on spozni? jej okres za zwyczaj jest dlugi intensywny oraz bolesy, ale teraz byl chwilowy i "jednorazowy". Czy jest mozliwosc zaplodnienia? palcow nie wladalem prawie wogole tylko tak troszke, nie sposilem sie na nia, tylko w spodenki nocne, Jesli malo info to prosze pytac odpowiem

jeśli nie władowałeś jej spermy do cipki na własnych palcach to w ciąży nie jest..

no nie wpakowalem raczej, zreszta ile moga zyc plemniki? zaplodnienie nie musi byc praktycznie natychmiastowe i czy mozna zaplodnic dziewice? palce wlozylem nie wiem czy 1cm

Cham widze 1 raz powiedziałęs cos bardzo madrego, popieram :) a do autora nie boj zaby nic jej nie bedzie :) nie stresuj jej jeszcez bardziej, okres moze sie spozniac z tak wielu przyczyn, jesli plemniki nie miały kontaktu z okolicami ntymnymi to spoko, a plemniki mga zyc podobno nawet do tygodnia ale ta sa jakies strongmany plemniki wiec tym bardziej sie nie martw :) a na drugi raz polecam wziasc ksiazke i naprawde od deski do deski poczytac !!

Gość :o :o :o
wziąć, a nie wziąść :O

allasandro -> mogą żyć tyle ale w pochwie ;p poza pochwa przeżyją góra 4 minuty ;)